Μάγεψαν τους πάντες στην Τάφρο Μικρούτσικος, Κότσιρας, Αντωνοπούλου – Πλούσιο Φωτορεπορτάζ

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν απόψε στην συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου, του Γιάννη Κότσιρα και της Ρίτας Αντωνοπούλου στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου ” Μελίνα Μερκούρη”.

Ένας κορυφαίος συνθέτης και δυο μεγάλοι καλλιτέχνες, ένα  τρίδυμο επί σκηνής που καθήλωσε το κοινό με τις μοναδικές ερμηνείες. Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τις συνθέσεις του συγκίνησε μικρούς και μεγάλους . Καλλιτέχνης επί σκηνής αλλά και κάτω απ’ αυτήν, απλός, οικείος , γελαστός. Δυο μεγάλες φωνές, εκφραστικές, μοναδικές του Γιάννη Κότσιρα και της Ρίτας Αντωνοπούλου συνεπήραν το κοινό μέσα από αγαπημένα – διαχρονικά αλλά και νέα τραγούδια.

Μια συναυλία, ένα μουσικό ταξίδι αγαλλίασης στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, όπως το χαρακτήρισε και ο Θάνος Μικρούτσικος, αυτός ο τόσο δοτικός καλλιτέχνης προς τον κόσμο αλλά και τους μουσικούς. Κάθε του λέξη ξεχείλιζε μουσικη και ανθρωπιά , δίνοντας μια  νότα περίσσειας αισιοδοξίας στην βραδιά

Την παράσταση πλαισίωσαν  έξι εξαιρετικοί σολίστ: Θύμιος Παπαδόπουλος: πνευστά, ενορχηστρώσεις, Άκης Κατσουπάκης: πιάνο, ενορχηστρώσεις,Άκης Γαβαλάς: τύμπανα, Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, Κώστας Μιχαλός: κιθάρα. 

Την εκδήλωση άνοιξε η αγαπημένη Αναστασία Κορινθίου.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This