θεατρική παράσταση “Mικροί Φαρισαίοι”

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση «Μικροί Φαρισαίοι», την Παρασκευή 23, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Μαΐου, στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, με τη στήριξη του Τμήματος Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτ. Αιγαίου και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου.
Πρόκειται για μία από τις καλύτερες κωμωδίες του Δημήτρη Ψαθά, που γράφτηκε το 1954, μία σάτιρα που καυτηριάζει σκανδαλώδεις κοινωνικές καταστάσεις. Το 1959 το θεατρικό κείμενο διασκευάστηκε από τους Νάσο Οικονομόπουλο και Μάριο Νούσια και γυρίστηκε η ταινία με τίτλο «Να πεθερός, να μάλαμα».
Παίζουν κατά σειρά εμφανίσεως: Πορτοφολάς: Μιχάλης Πούλιος, Φίλη του πορτοφολά: Ειρήνη Αναγνώστου, Ξάδερφος του Ντελή: Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, Αντρέας Ντελής: Φιλήμονας Μιχαλάκης, κα. Μπέτη: Κατερίνα Τσαυλίδη, Αριστείδης Ατυχής: Γιώργος Παπαστεργής, κόρη του Ντελή: Μαρία Μπαλάσα, Υπηρέτρια: Κοραλία Κουτσουδάκη, κα. Ντελή: Ντάνυ Χυτήρη, Σύζυγος κας Μπέτης: Ηλίας Αντωνάς, Ξενοδόχος: Μπέλλος Παναγιώτης Λουκάς, Γυναίκα ξενοδόχου: Μαρίνα Γιωργάκη. Την επιμέλεια της παράστασης έχει η θεατρολόγος Κάτια Τάτση.
Μπορείτε να δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την πρεμιέρα εδώ: http://youtu.be/TBnLm0u3jAM.
Πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να έχετε στις ιστοσελίδες μας: ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli, ενώ τα βίντεο από τις εκδηλώσεις μας ανεβαίνουν στο youtube.com/ampernalli.gr.
εκ του ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου
«Το Αμπερνάλλι»

Pin It on Pinterest