Μίκα Ιατρίδη από τη Λέρο για τις Ευρωεκλογές: «Οι νησιώτες δεν υποκύπτουν στους σταθερούς εκβιασμούς αυτών που μιλούν για σταθερότητα».

 

Στη Λέρο βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη, ενόψει των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφτηκε την Αγία Μαρίνα και το Λακκί, όπου και συνομίλησε με τους συμπατριώτες της για τα ζητήματα που απασχολούν τη Λέρο, ενώ είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τους επιχειρηματίες του νησιού, με δεδομένο ότι η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει.

Αναφερόμενη στις επικείμενες ευρωεκλογές, η Μίκα Ιατρίδη τόνισε:

«Οι επικείμενες ευρωεκλογές είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους ακρίτες νησιώτες για να δείξουμε στις Βρυξέλλες ότι, αν και είμαστε στην εσχατιά του Αιγαίου, δεν μπορούν να μας αντιμετωπίζουν ως τους τελευταίους πολίτες της Ευρώπης.

Όλοι μας έχουμε μια μοναδική ευκαιρία για να δείξουμε ότι επιθυμούμε αλλαγή πολιτικής, για να απαντήσουμε δυναμικά σε μια πολιτική καταστροφική για τον τόπο μας και τους πολίτες του, σε μια πολιτική για την οποία είναι υπεύθυνη και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Χαίρομαι, γιατί βλέπω ότι οι νησιώτες έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, κυρίως, όμως, γιατί δεν δείχνουν να υποκύπτουν στους σταθερούς εκβιασμούς αυτών που μιλούν για σταθερότητα».

 

Pin It on Pinterest