Εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Φώτη Χατζηδιάκου στα χωριά της Ρόδου

Διάχυτη είναι η αποδοχή της παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» σε κάθε χωριό της Ρόδου. Μηνύματα εμπιστοσύνης φτάνουν καθημερινά από παντού για τον υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο τον οποίον υποδέχθηκαν ως νικητή την Κυριακή οι κάτοικοι της Ψίνθου, της Αρχίπολης, της Κρητηνίας, της Σαλάκου, των Καλαβαρδών και του Παραδεισίου.

 Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό υποψηφίων της παράταξής του επισκέφθηκε τα χωριά και συνομίλησε με τους κατοίκους για αρκετή ώρα παρουσιάζοντας τις θέσεις της παράταξης «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών» για κάθε περιοχή ξεχωριστά.

 Οι κάτοικοι σε όλα τα χωριά του επεφύλαξαν υποδοχή δημάρχου, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόγραμμα του το οποίο καλύπτει τις ανάγκες όλου του νησιού από την πόλη της Ρόδου μέχρι την Κατταβιά και από την Λίνδο έως την Κάμειρο.

 Το ίδιο θετικό κλίμα συνάντησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου και οι συνεργάτες του στη γιορτή Φράουλας στο Παραδείσι, όπου οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να χαιρετίσουν τον επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών» και τους υποψηφίους συμβούλους της παράταξής του δηλώνοντας εμφανώς τη στήριξή τους. Αρκετοί ήταν εκείνοι που εξήραν τη συμβολή του στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα τόσο στη διάρκεια τη θητείας του ως αντινομάρχης όσο και ως χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φ. Χατζηδιάκος τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσει τις περιοδείες και τις επαφές του με τους δημότες, τις υπηρεσίες του Δήμου και τους φορείς του νησιού.

Pin It on Pinterest