Μιχάλης Ιγνατίου: Άθλια προβοκάτσια της ρωσικής πρεσβείας με το OPEN – Οι Ρώσοι σκοτώνουν τους ομογενείς μας

Τι λέει ο δημοσιογράφος του καναλιού για το tweet των διπλωματών της Μόσχας στην Αθήνα

ανάρτηση που έκανε στο twitter η ρωσική πρεσβεία της Αθήνας για το OPEN, καλώντας τους πολίτες να βλέπουν το κανάλι για «κάτι διαφορετικό από ψευδή προπαγάνδα για την Ουκρανία», προκάλεσε την αντίδραση του Μιχάλη Ιγνατίου.

Ο ανταποκριτής του ΟPEN στις ΗΠΑ, με διαδοχικά tweets, χαρακτήρισε άθλια προβοκάτσια της ρωσικής πρεσβεία κατά των εργαζομένων του καναλιού, ενώ σημείωσε πως ο ίδιος δέχεται άθλιες επιθέσεις κατηγορώντας του Ρώσους διπλωμάτες.

Tα tweets του Μιχάλη Ιγνατίου

«Αυτό που κάνει η Ρωσική Πρεσβεία είναι μία άθλια, μία άνευ προηγουμένου προβοκάτσια εναντίον όλων μας, όλων των εργαζομένων στο OPEN. Αν τολμά η εν λόγω Πρεσβεία, ας δημοσιεύσει και τα βίντεο που χαρακτηρίζουμε αυτό που στην αλήθεια κάνει η αυταρχική Ρωσία.

Έχουμε δεκάδες βίντεο όπου αναφερόμαστε στην ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ εναντίον της Ουκρανίας. Ας δημοσιεύσει τις δικές μας αναλύσεις, όχι των αναλυτών εκτός του καναλιού, αυτές που υπογραμμίζουμε ότι ο ρωσικός στρατός σκοτώνει αμάχους και καταστρέφει τις περιουσίες των ανθρώπων

Η ελληνική κυβέρνηση έχει υποχρέωση να επαναφέρει στην τάξη τους «διπλωμάτες» της ρωσικής πρεσβείας. Δεν μπορεί να τους επιτρέπει άλλο να την αμφισβητούν. Δεν μπορεί να επιτρέπει τις αθλιότητες της Πρεσβείας εναντίον μας, επειδή απορρίπτουμε την προπαγάνδα της».

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This