«Θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για το ηθικό και την ετοιμότητα τους. Κρατούν με την παρουσία τους υψηλό το φρόνημα όλων των ακριτών, όλων των Ελλήνων»

Μίκα Ιατρίδη: «Θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για το ηθικό και την ετοιμότητα τους. Κρατούν με την παρουσία τους υψηλό το φρόνημα όλων των ακριτών, όλων των Ελλήνων».

Την τελική φάση της ΤΑΜΣ «Λεωνίδας ο Ρόδιος» παρακολούθησε σήμερα η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, ύστερα από πρόσκληση της 95 ΑΔΤΕ «ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ» και του Διοικητή της, Υποστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή.

Με την ολοκλήρωση της άσκησης η Μίκα Ιατρίδη δήλωσε τα εξής:

«Είχα την τιμή να παρακολουθήσω σήμερα την τελική φάση της άσκησης που πραγματοποιήθηκε από την 95 ΑΔΤΕ με τη συμμετοχή των δυνάμεων του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μπορεί να περιέκοψαν τις αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, αλλά, από αυτά που είδα, δεν περιέκοψαν ούτε το ηθικό τους, ούτε την ετοιμότητά τους.

Με δεδομένη την προκλητικότητα του Τούρκων γειτόνων μας, το αξιόμαχο των στελεχών μας και η ακρίβεια στην εκτέλεση των ασκήσεων, εμπνέει την εμπιστοσύνη που χρειαζόμαστε όλοι οι ακρίτες, ώστε να συνεχίζουμε να ζούμε και να δημιουργούμε στον τόπο μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στην άσκηση. Κρατούν με την παρουσία τους υψηλό το φρόνημα όλων των ακριτών, όλων των Ελλήνων».

Pin It on Pinterest