Μεγάλη Νικήτρια του TopChef η Ροδίτισσα Ειρήνη Γιωργουδιού!

Μεγάλη νικήτρια της μαγειρικής εκπομπής TopChef του ΣΚΑΙ αναδείχθηκε η 27χρονη συντοπίτισσα μας Ειρήνη Γιωργουδιού .

Σε μια βραδιά γεμάτη γέυσεις και αρώματα η 27χρονη Ροδίτισσα για ακόμα μια φορά κέρδισε τις εντυπώσεις με τα πιάτα της και μαζί το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ στον τελικό της μαγειρικής εκπομπής.

Με ένα μενού άρτια εκτελεσμένο που μύριζε θάλασσα και παράδοση καθώς προέρχεται από το όμορφο νησί μας, κέρδισε άριστα σχόλια από τους τρεις κριτές Γιώργο Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη, και Αστέριο Κουστούδη. Τους παρουσίασε μενού τριων πιάτων: σκορπίνα με χωριάτικη, μπαρμπούνι τηγανητό με χόρτα και σάλτσα σταφίδας και τέλος το παραδοσιακό μας γλυκό μελεκούνι.

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή ταλαντούχα chef Ειρήνη Γιωργουδιού είχε αναδειχθεί και νικήτρια στον διαγωνισμό “European Young Chef 2019” εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η Ειρήνη Γιωργουδιού λατρεύει τα θαλασσινά , με θαλασσινό πιάτο μπήκε στην εκπομπή και με θαλασσινό αναδείχθηκε νικήτρια καθώς είχε πατέρα ψαρά και έμαθε από μικρή να αγαπά τη θάλασσα. Η σχέση της με τη μαγειρική ήταν τυχαία όπως έχει πει η ίδια αλλά και έρωτας με την πρώτη ματιά. Στόχος της να φτάσει πολύ μακριά και να δουλέψει στις μεγαλύτερες κουζίνες του κόσμου! Όπως φαίνεται τα καταφέρνει περίφημα!

Πολλά Συγχαρητήρια !

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest