Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Tafros Run 2023(φωτο)

Μετά από δύο αναβολές λόγω καιρού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου από τον Α.Σ. Apollon Triathlon Club ο λαϊκός αγώνας δρόμου Tafros Run 2023, με την αρωγή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου.

Από τους 173 που δήλωσαν συμμετοχή, τελικά λόγω των αναβολών του αγώνα έλαβαν μέρος 99 δρομείς όλων των ηλικιών που ολοκλήρωσαν τη διαδρομή 10 χιλιομέτρων, αποτελούμενη από τρεις γύρους στην πανέμορφη μεσαιωνική πόλη και τάφρο της Ρόδου. Η ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή, που απαρτίζεται από χώμα, τσιμέντο, άσφαλτο, πλάκες και βότσαλο, αποτελεί πρόκληση για πολλούς δρομείς. Μεγάλος νικητής ο Αγνουσιώτης Χρήστος με τον εκπληκτικό χρόνο 37:36. Ακολούθησαν οι Λεβέντης Στέφανος με 39:05 και Κατσαράς Γιάννης με 40:30. Στις γυναίκες, εξαιρετική ήταν η παρουσία των Κανέλλη Κωνσταντίνα με 49:19, Παπαντωνίου Καλλιόπη με 51:02 και Πολοβνίκοβα Κατερίνα με 53:05.

Ο σύλλογος μαζί με τους συμμετέχοντες δρομείς πραγματοποίησε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους γείτονες μας, τα οποία παραδόθηκαν μετά το τέλος του αγώνα στον πολιτιστικό σύλλογο μουσουλμάνων Ρόδου.

σε συνεννόηση με όπου και παραδόθηκαν

Μας τίμησαν μες την παρουσία τους οι Αντιπεριφερειάρχες Αθλητισμού Νίκος Νικολής και νέργειας Βιομηχανίας & Φυσικών Πόρων Κάλλιστος Διακογεωργίου, οι οποίοι έκαναν και την εκκίνηση του αγώνα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων Δρ. Στέφανο Δράκο, η συνδρομή του οποίου συνέβαλε τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει κάθε χρόνο.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Hellenic Red Cross στήριξε τους δρομείς με την παρουσία του, ενώ το Catering Omorfos πρόσφερε μυρωδάτο τσάι που οι δρομείς απόλαυσαν με χειροποίητα εδέσματα μετά τον τερματισμό τους. Ο Φώτης Γιακουμάκης εμψύχωνε τους αθλητές με τη μουσικής του, ενώ ο φωτογράφος Michael Heller μέλος της λέσχης ερασιτεχνών φωτογράφων Ρόδου “CROP” κάλυψε τον αγώνα με τις υπέροχες λήψεις του.

Ευχαριστούμε επίσης, το Wheels Bike Shop για την βοήθειά του και τον κ. Φωτεινό Αττιτή για τα μετάλλια.

Ραντεβού του χρόνου στην υπέροχη τάφρο.

Μετά τιμής

Κατερίνα Θεοδωράκη Χατζηνικόλα
Πρόεδρος Συλλόγου Τριάθλου Απόλλων Ρόδου

Pin It on Pinterest

Share This