Το Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητήριο Δωδεκανήσου συναντήθηκε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Μαχαιρίδη

Συναντήθηκαν στα γραφεία του Οικονομικού επιμελητηρίου  μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Γ. Μαχαιρίδη, επικεφαλής της παράταξης Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας. Ο κ. Μαχαιρίδης συνοδευόταν από τον υποψήφιο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Κρητικό και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Λίνα Παπατσή (Οικονομολόγο) και Ευγενικό Γιώργο (Επιχειρηματία).
O πρόεδρος κ. Μιχαήλ ευχήθηκε καλή επιτυχία και επισήμανε την αναγκαιότητα κοινής δράσης και συμπόρευσης φορέων, αρχών και επιχειρηματικότητας ώστε η περιφέρεια μας να βγει από το αδιέξοδο της οικονομικής κρίσης. Η αυτοδιοίκηση ως θεσμός λαικής βούλησης πρέπει να είναι συντονιστής σε όλη αυτή τη δράση ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης και συνοχής.
Ο κ. Μαχαιρίδης ενημέρωσε το Δ.Σ.για την υπάρχουσα κατάσταση και τις προοπτικές ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
Τέλος ο πρόεδρος ευχαρίστησε θέρμα την πρόεδρο του ΚΕΚ Γεννηματάς κα. Παπατσή Λίνα για τις κοινές δράσεις που υλοποίησε το Οικονομικό Επιμελητήριο με την Περιφέρεια (μέσω του ΚΕΚ Γεννηματάς) σε εκπαιδευτικά προγράμματα που άπτονται ενημέρωσης, εκπαίδευσης και επικαιροποίησης της γνώσης των μελών του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

ΓΙΑ  ΤΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΤΟΥ  Π.Τ. ΔΩΔ/ΣΟΥ  

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

                                                   Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                   Μιχαήλ Σ. Μιχαήλ

 

Pin It on Pinterest