Επιστολή των απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ, προς Δήμαρχο & Περιφερειάρχη, με αφορμή την επίσκεψη του Παντελή Καψή στην Ρόδο

Επιστολή των απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ, προς κ.κ Δήμαρχο και Περιφερειάρχη, με αφορμή την επίσκεψη του κ. Παντελή Καψή στην Ρόδο.

Αξιότιμε κύριε……

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε κατ’ αρχήν να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη σας στον αγώνα μας για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και της ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ τους 11 μήνες που ακολούθησαν μετά το μαύρο στην ΕΡΤ.

Επίσης θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε για άλλη μια φορά ότι τα μικρόφωνα της ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ παραμένουν ανοικτά για όλες τις απόψεις.

Όπως γνωρίζετε, σχεδόν ένα χρόνο, απολυμένοι και απλήρωτοι (ακόμα περιμένουμε τις «γενναίες» αποζημιώσεις του Πρωθυπουργού) εξακολουθούμε να κρατάμε σε λειτουργία τις συχνότητες μας, εκπέμπουμε πρόγραμμα και δεν τις αφήνουμε να τις καταλάβουν οι ‘’φίλοι γείτονες’’ μας στην εσχατιά του Αιγαίου.

Σε πείσμα όλων αυτών που σχεδίασαν και εφάρμοσαν το «μαύρο» στην ΕΡΤ, κόντρα σε όλους αυτούς που διέγραψαν την Περιφέρεια από τα νέα καχεκτικά μορφώματα που έχουν το θράσος να αποκαλούν δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, εμείς οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ, που αντιστεκόμαστε στο πραξικοπηματικό λουκέτο της 11ηςΙουνίου του 2013 και δεν υποκύψαμε στους εκβιασμούς, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την επαναλειτουργία του μοναδικού  δημόσιου  ραδιοτηλεοπτικού φορέα που δεν είναι άλλος από την ΕΡΤ.

Σας καλούμε να γυρίσετε την πλάτη σας στους εκπροσώπους του «μαύρου» και να συνεχίσετε να στηρίζετε τον αγώνα μας, γιατί η δημοκρατία, η αξιοπρέπεια και το δικαίωμα στην εργασία αφορούν όλους μας.

 

14/05/2014

 

Οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ

Pin It on Pinterest