Ισχυρή εντολή των πολιτών στον Γιάννη Μαχαιρίδη – Φωτογραφίες από την συγκέντρωση του

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ροδινιού ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης, έστειλε μήνυμα νίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου, αποδεχομένους ουσιαστικά την υπέρμετρη αγάπη του κόσμου που του έδειξε το δρόμο συνέχισης της αναγνωρισμένης πορείας του. Έχοντας στο πλευρό του ανθρώπους πέραν από ιδεολογικά οδοφράγματα, ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, απέδειξε ότι έχει διαμορφώσει αδιάρρηκτες σχέσεις με την κοινωνία.

Ήταν όλοι εκεί, στο πλευρό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, η παράταξή του, οι φίλοι και συνοδοιπόροι του, οι συνεργάτες του, αλλά κυρίως ήταν εκεί οι πολίτες, οι κάτοικοι της Ρόδου, οι δικοί του άνθρωποι. Κλίμα δυναμικής, θετικότητας, νίκης, αυτό ήταν που επικράτησε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννη Μαχαιρίδη, που αιτήθηκε την ισχυρή εντολή των πολιτών την ερχόμενη Κυριακή, ώστε να καταφέρει να ολοκληρώσει το ήδη αναγνωρισμένο έργο του.

«Είναι μεγάλη η διαδρομή που διανύσαμε, και στην πορεία της, σε κάθε μας στάση, συναντούμε νέους φίλους και συνοδοιπόρους, χτίζουμε νέες συμμαχίες, διαμορφώνουμε νέες συναινέσεις και κοινωνικές συμφωνίες, χωρίς ιδεολογικά οδοφράγματα να μας διαχωρίζουν», ανέφερε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, συμπληρώνοντας ότι, «με δεσμούς ισχυρούς και με ρίζες βαθιές σε κάθε νησί, η μοίρα αυτής της Παράταξης δεν ήταν ποτέ να λειτουργεί σαν ένας γραφειοκρατικός οργανισμός – σφραγίδα, που θα διαχειρίζεται απλώς τα πράγματα. Σταθήκαμε όρθιοι μέσα σε συνθήκες αντίξοες, σε συνθήκες και καταστάσεις που δεν έδιναν προοπτικές».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης, ολοκλήρωσε την κεντρική προεκλογική του ομιλία, ζητώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών και την ισχυρή εντολή τους, ξεκαθαρίζοντας ότι το νέο κύμα των πολιτών, τα μέλη της μεγάλης Παράταξής του, δεν στέκονται στο χθες, δεν επαναπαύονται στα όσα έγιναν. Το αυριανό νικηφόρο αποτέλεσμα, τους δεσμεύει και τους προτρέπει να φανούν αντάξιοι της επαναβεβαίωσης της εμπιστοσύνης του κόσμου.

Φωτογραφίες Nicolas Nanev

Pin It on Pinterest