Νίκος Μαυροματάκος: “Να αλλάξουμε ρότα τώρα! Αυτοί που στράβωσαν τον γιαλό, μόνο στραβά ξέρουν να αρμενιζουν”

ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΟΤΑ ΤΩΡΑ!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΛΟ,  ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΒΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ!

Σαν να πρόκειται για άλλον τόπο και για άλλον χρόνο, σαν να αναφέρονται σε άλλη χώρα, οι συνδυασμοί του παλιού κομματικού κατεστημένου που τόσα χρόνια πραγματικά άφησαν το… αποτύπωμά του στο νησί, μας καλούν να τους ξαναψηφίσουμε ως κομιστές του καινούργιου και άφθαρτου.

Τα ίδια πρόσωπα ξανά στο προσκήνιο!

Αυτός ο τόπος με την αίγλη του παρελθόντος του, ένας ευλογημένος τόπος, όπως συνηθίζουμε να λέμε, με τα τόσα συγκριτικά πλεονεκτήματα, καταστράφηκε από όλους αυτούς που τώρα ζητάνε ξανά την ψήφο μας. Που αλλάζουν εκλογικούς συνδυασμούς σαν να πρόκειται για  πουκάμισα, που κυβερνούν τόσα χρόνια τον τόπο μας και τώρα εμφανίζονται ως υμνητές του νέου και άφθαρτου. Που μπορεί να εμφανίζονται με άλλον αρχηγό για  δήμαρχο, αλλά είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι που διαχειρίστηκαν τις τύχες του τόπου μας τόσα χρόνια. Που έχουν το θράσος και την αυταπάτη πως θα φέρουν ρήξεις, ξεχνώντας πως έχουν ήδη αφήσει αποκαΐδια στον τόπο με την πολιτική τους.

Αυτά τα ίδια πρόσωπα λοιπόν  γραπωμένα στην ματαιοδοξία της εξουσίας, ξανακαλούν τον ροδιακό λαό,  δήθεν από νέους, αλλά στην πραγματικότητα του ς ίδιους  εκλογικούς μηχανισμούς και συνδυασμούς, να τους ψηφίσει πάλι!

Έχει όμως ο  καιρός γυρίσματα! Ήρθε η ώρα για τον τόπο αυτό να πάρει την τύχη του στα χέρια του!  Για να ξαναδώσουμε την ζωντάνια και την αυτοτέλεια στον τόπο! Για να φρενάρουμε την ανθρωπιστική κρίση και να οργανώσουμε την ανασυγκρότηση που τόσο χρειαζόμαστε!

Για να ξαναδούμε την αξιοπρέπεια και το χαμόγελο στα χείλη των συμπολιτών μας!

Γιατί έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα και ο απλός κόσμος είναι η δύναμή μας!

Για να οργανώσουμε με δύναμη και αποφασιστικότητα την δημοτική μηχανή που σκούριασε και διέλυσε δομές, θεσμούς, συνειδήσεις!

Για να δοθεί έμπρακτη απάντηση σε όσους τόσα χρόνια ορίζουν τις ζωές μας και μας δουλεύουν και από πάνω!

Με αλληλεγγύη ,δημοκρατία, διαφάνεια, νέους ανθρώπους και όραμα!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!     ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

Νίκος Μαυροματάκος

Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος της παράταξης ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Pin It on Pinterest