Φιλανθρωπική εκδήλωση για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις

H Pizzeria- Spaggeteria Mattarello συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο και στηρίζει το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, διοργανώνοντας φιλανθρωπική εκδήλωση την Κυριακή 6/12 στον χώρο της που βρίσκεται στην οδό Ηρακλειδών 84 στη Ιξιά και σας προσκαλεί σε μια βραδιά γεύσης για τη ζωή.
Λίγα λόγια για την εκδήλωση
Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης γύρω από τις συχνότερες δυσκολίες που συναντούν σήμερα οι μικροί μας φίλοι και ειδικότερα στην αντιμετώπιση παθήσεων που μας αφορά όλους, το Mattarello ετοίμασε την πιο νόστιμη προσφορά και σας καλεί όλους να φάτε και να πιείτε στην υγειά των παιδιών που υποστηρίζει το παράρτημα Ρόδου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Το event που μόνο στόχο έχει να βοηθήσει τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις θα πραγματοποιηθεί στον ολοκαίνουριο χώρο του Mattarello την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ όπου θα απολαύσετε πιάτα και γεύσεις της επιλογής σας από τα καλύτερα υλικά της Ιταλικής κουζίνας που θα απογειώσουν τον ουρανίσκο σας.
Γιορτάστε τη ζωή μαζί μας, απολαμβάνοντας όλες τις γεύσεις του μενού και χαρίστε σε έναν άγγελο πίσω το χαμόγελό του
Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν τη βραδιά εκείνη, το Mattarello θα τα διαθέσει για τα παιδιά.
Mattarello Ιταλική Βραδιά με γεύση ζωής για τους ευγενής σκοπούς του παραρτήματος Ρόδου Της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22410-93677

Pin It on Pinterest

Share This