Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ απο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στη Ρόδο

Για μια ακόμα χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει τα χριστουγεννιάτικα μπαζάρ του και καλεί τον κόσμο να τα επισκεφθεί και να στηρίξει το δύσκολο έργο του.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα στους φίλους και την οικογένειά τους αλλά και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός.

Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους, που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού, θα κοσμούν τα «περίπτερα» του Χαμόγελου που θα στηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χαλκίδα, Κόρινθο, Καλαμάτα, Ξυλόκαστρο, Ιωάννινα, Καλάβρυτα, Σέρρες, Αίγιο, Ξάνθη, Δράμα, Πρέβεζα, Άρτα, Κέρκυρα, Τρίπολη, Πύργο, Σπάρτη, Κεφαλλονιά, Αγρίνιο, Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο, Ρόδο, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα μπαζάρ, μπορείτε να βρείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του οργανισμού στο e-shop ή να επικοινωνήσετε στο 211 7709.980 και 210 7647.760.

Πηγή : tovima.gr

Pin It on Pinterest

Share This