Τα παιδιά έδειξαν στον αντιδήμαρχο τα προβλήματα της πόλης

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, επισκέφθηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο τα παιδιά του τμήματος Δ1 της τετάρτης τάξη του 15ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως Ρόδου. Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να ξεναγηθούν και να παραδώσουν επιστολές, – κάθε παιδί ξεχωριστά – με προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη γειτονιά τους.

Τις επιστολές τις παρέδωσαν στον κ. Στέργο Παρδαλό, Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου, με τον οποίο συνομίλησαν αρκετή ώρα, για θέματα σχετικά με το σχολείο τους.
Τα παιδιά συνοδεύτηκαν από τον δάσκαλό τους κ. Βασίλειο Φουρνατζή και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, κ. Αγγελική Τσούλλου.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Παρδαλός, δεσμεύτηκε να ασχοληθεί προσωπικά με τα θέματα που του υπέδειξαν τα παιδιά και τα προέτρεψε να συνεχίσουν να ενδιαφέρονται και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες όπως η συγκεκριμένη, καθώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξελιχθούν σε υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες ικανούς να διαμορφώσουν το καλύτερο μέλλον που τους αξίζει.

Pin It on Pinterest

Share This