Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (3) ημεδαπών για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Ρόδο        Στις 10-12-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου τρείς ημεδαποί ηλικίας 46,42 και 29 ετών, γιατί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες σε ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του 46χρονου, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Εξιχνίαση κλοπών και σχηματισμός δικογραφίας για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος στη Ρόδο  Στις 10-12-2015 εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού εφτά περιπτώσεις κλοπών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος όπως εξακριβώθηκε το χρονικό διάστημα από τις αρχές Νοεμβρίου έως τις 08-12-2015 αφαίρεσε μπαταρίες από Ι.Χ. φορτηγά, τις οποίες στη συνέχεια πούλησε σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων ¨scrap¨, ιδιοκτησίας 64χρονου ημεδαπού. Σε βάρος του 64χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω    Στις 10-12-2015 το πρωί συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω ένας 55χρονος υπήκοος Τουρκίας, γιατί όπως διαπιστώθηκε δεν διέθετε έγγραφα που να  δικαιολογούν την παραμονή του στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Pin It on Pinterest

Share This