Μαντλίν ΜακΚάν: Βρέθηκε βιντεοσκοπημένη κακοποίηση παιδιών στο email του βασικού υπόπτου για την εξάφανισή της

Τη βιντεοσκοπημένη κακοποίηση παιδιών από την «ηλικία των τριών ή τεσσάρων ετών», που βρέθηκε σε λογαριασμό email του Κρίστιαν Μπρικνέρ, βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της τρίχρονης Μαντλίν ΜακΚάν, από την Πορτογαλία το 2007, παρουσίασε σε δικαστήριο στη Γερμανία ο ιδιωτικός ερευνητής, Titus Stamp.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», η γερμανική αστυνομία έχει ανακαλύψει τον συγκεκριμένο λογαριασμό email του υπόπτου, που συνδέει τον 47χρονο με την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν.

Ο Stamp έκανε λόγο για ένα email που περιγράφει λεπτομερώς μια φαντασίωση «για ένα πεντάχρονο κορίτσι και τη μητέρα της, που απήχθησαν και μεταφέρθηκαν σε ένα φορτηγό» προτού «κακοποιηθούν σεξουαλικά». Αυτή είναι η πρώτη φορά που στην υπόθεση εισάγονται στοιχεία που συνδέουν τον Μπρικνέρ με την εξαφάνιση της Μαντλίν από εξοχικό διαμέρισμα στην Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας.

Ο Μπρικνέρ έχει καταδικαστεί για παιδεραστεία και διακίνηση ναρκωτικών και από το 2019 εκτίει ποινή επταετούς φυλάκισης για τον βιασμό μιας Αμερικανίδας στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, στην ίδια περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Μαντλίν. Ο ύποπτος φέρεται να διέγραψε όλα τα email από τον συγκεκριμένο λογαριασμό, την εποχή που η Μαντλίν εξαφανίστηκε.

Pin It on Pinterest