Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση γιατη Γιορτή της Μητέρας απο τις «Μαμάδες στη Ρόδο»

 

Με ένα πρωτότυπο και ευρηματικό τρόπο ο νεοϊδρυθέν σύλλογος «Μαμάδες στη Ρόδο» συνδύασε τη Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 11 Μαΐου και την ανάδειξη της θηλυκής πλευράς της γυναίκας με το σκοπό του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Ρόδου, που δεν είναι άλλος από την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των κακοποιημένων γυναικών με στόχο την ένταξή τους σε μια φυσιολογική ζωή

Επαγγελματίες κομμωτές, μακιγιέζ και μανικιουρίστες πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στις γυναίκες κάθε ηλικίας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, με ένα συμβολικό ποσό, προκειμένου τα έσοδα να ενισχύσουν τις δράσεις του Ξενώνα. Σε ένα όμορφα διαμορφωμένο χώρο ανιματέρ κι ειδικές κατασκευές κράτησαν δημιουργικά απασχολημένα τα παιδιά, προκειμένου οι μητέρες να περιποιηθούν τον εαυτό τους.

Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν μεγάλη, δείχνοντας ότι η τοπική κοινωνία αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα του Ξενώνα και αγκαλιάζει το έργο του. Ο Δήμαρχος κ. Στάθης Κουσουρνάς και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κα. Λίτσα Κρεμαστινού στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλες τις μαμάδες του Συλλόγου για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Τέτοιες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι σ’ έναν κόσμο κοινών προκλήσεων, κανένας δεν μπορεί να πετύχει από μόνος του, αλλά δουλεύοντας μαζί με κοινό σκοπό, μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα ασφαλέστερο και καλύτερο μέλλον για όλους. Μόνο αν όλοι μαζί, γεφυρώσουμε και ενώσουμε δυνάμεις και υπηρεσίες, μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλαπλασιαστικά οφέλη, ποιοτικού χαρακτήρα, για το συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη.

 

Pin It on Pinterest