«Μαμά με κλείδωσαν σε κλουβί και φοβόμουν» της είπε το παιδί της

Για τα όσα πέρασαν τα τρία παιδιά της που φιλοξενήθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου στον Βόλο μίλησε μία μητέρα την Παρασκευή (25/11). Όπως αποκάλυψε το ένα από αυτά της είπε πως το είχαν κλειδώσει σε ένα κλουβί, ήταν βράδυ και φοβόταν.

«Ο μεγάλος μου είναι 14 ετών, η μικρή μου είναι 4 ετών τώρα και ο μικρός μου είναι 8,5 στα 9. Μου τα είχαν πάρει από μία ανώνυμη καταγγελία. Δηλαδή είναι πρωτάκουστο αυτό το πράγμα. Έτσι χωρίς να το ελέγξουν, χωρίς τίποτα και ήταν εκεί για έναν χρόνο περίπου. Τέλος πάντων, όταν κατάφερα και το πήρα το παιδί, βγήκε η εντολή να πάω να πάρω τα παιδιά μου. Δεν πρόλαβε να περάσει ένα 24ωρο, το παιδί μου δεν ανέπνεε καλά, είχε δύσπνοια πολύ έντονη και τελικά μπήκαμε στο νοσοκομείο. Μπήκαμε στο νοσοκομείο, έγιναν οι εξετάσεις, και όλα αυτά και τελικά μου είπαν ότι το παιδί έχει άσθμα», είπε η μητέρα στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Ήμουν άτακτο παιδί γι΄ αυτούς και έπρεπε να τιμωρηθώ μου είπε ο γιος μου»

«Δεν είχε ποτέ τίποτα, ήταν μία χαρά υγιέστατο κοριτσάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Εκτός από αυτό όμως η κόρης μου μου περιγράφει ότι επειδή δεν της δίνανε ρούχα που τέλος πάντων της πηγαίναμε, τη χτυπούσαν παιδαγωγοί μέσα από τον χώρο του ιδρύματος και στα χέρια και στα πόδια για να την αναγκάσουν να βγάλει το φόρεμα. Και όπως καταλαβαίνετε, το παιδάκι δεν ήθελε να το βγάλει… τα καινούρια του ρούχα. Και ήταν πολύ τρομοκρατημένη, πολύ φοβισμένη. Ο γιος μου ο μικρός μου περιγράφει το τι ζούσε. Τις σκηνές που έζησε στον Βόλο. Μου έλεγε το παιδί επί λέξει ότι ‘‘μαμά με κλείδωναν σε ένα κλουβί επί ώρες και ήταν βράδυ και φοβόμουν”. Του λέω, γιατί το έκαναν αυτό; Γιατί λέει ήμουν άτακτο παιδί γι΄ αυτούς και έπρεπε να τιμωρηθώ. Και μου λέγαμε ότι η συμπεριφορά μου είναι για κλουβί» πρόσθεσε.

«Υπήρχαν παιδιά που έκαναν μασάζ στον παπά, του έπλεναν τα πόδια του, και μου τα περιέγραφε το παιδί. Εγώ έχω βάλει δικηγόρο, έκανα ασφαλιστικά μέτρα, έβγαλα προσωρινή διαταγή για να τα βλέπω, φυσικά δεν με άφηναν να τα βλέπω, παραβίαζαν δικαστική εντολή. Είχα πάει να κάνω μήνυση για παραβίαση δικαστικής εντολής και μου έλεγαν στην αστυνομία ότι ”δεν είμαστε αρμόδιοι, να πάτε στην ενδοοικογενειακή βία, να κάνετε κάτι”. Και τελικά, όταν έμαθα ότι τα παιδιά μου κακοποιούνταν, και τα χτύπαγαν και τους φέρονταν άσχημα, έκανα μηνύσεις πήγα έκανα δύο μηνύσεις κατά της Κιβωτού» ανέφερε επίσης η μητέρα.

«Θεώρησα ότι αυτός θα ήταν ο μοναδικός τρόπος που μπορούσα να τα προστατεύσω γιατί μου έλεγαν συνεχώς ότι δεν έχω καμία αρμοδιότητα» επεσήμανε κλείνοντας.

Πηγή: megatv

Pin It on Pinterest