Λονδίνο – Ρόδος δυο φορές την εβδομάδα με την British Airways

Στις 28 Απριλίου θα ξεκινήσουν τα θερινά δρομολόγια της British Airways στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας δύο νέες πτήσεις προς Καλαμάτα και Χανιά και ενισχύοντας περαιτέρω τις υφιστάμενες προς Κέρκυρα και Σαντορίνη.

Συνολικά, η British Airways θα έχει πτήσεις σε οκτώ ελληνικά νησιά, συνδέοντας απευθείας το Λονδίνο με Καλαμάτα, Χανιά, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Κω, Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη, καθώς επίσης και με τη Θεσσαλονίκη.

Στα Χανιά και την Καλαμάτα η βρετανική εταιρεία θα πραγματοποιεί δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, ενώ σε Κέρκυρα και Σαντορίνη οι πτήσεις θα αυξηθούν σε έξι και τέσσερις την εβδομάδα αντίστοιχα, ώστε να καλυφθεί ο αυξημένος όγκος επιβατών. Σε Κω, Ρόδο και Μύκονο θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα, στο Ηράκλειο πέντε και στη Θεσσαλονίκη τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα.

Η Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια της British Airways σε Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο δήλωσε τα εξής:«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα νέα μας δρομολόγια για το καλοκαίρι 2016, καθώς φέτος επεκτείνουμε το δίκτυο μας στην Ελλάδα ακόμη περισσότερο, με την Καλαμάτα και τα Χανιά να είναι οι νέοι προορισμοί που εξυπηρετεί η British Airways απευθείας από το Λονδίνο. Αυτοί οι προορισμοί θα δώσουν στους επιβάτες μας την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία στις ταξιδιωτικές τους επιλογές. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη μακρά ιστορία που μετρά πάνω από 90 χρόνια πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και Λονδίνου. Συνεχίζουμε τη δέσμευσή μας να επενδύουμε και να στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες, προσφέροντας παράλληλα νέες, εξαιρετικές ταξιδιωτικές επιλογές στους πελάτες μας από τη Βρετανία και όλο τον κόσμο.»

Σημειώνεται ότι οι πτήσεις προς όλους τους προορισμούς θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A319 και A320 από τα αεροδρόμια του Heathrow και του Gatwick.