“Κύριε Χατζημάρκο σας επιστρέφω τη λασπολογία, παραθέτοντας πραγματικά και αδιάσειστα στοιχεία, υπογεγραμμένα από τις υπηρεσίες τις δικές σας και του κ. Κόκκινου”

Θέμα : Συνέχεια της επιστολή που έστειλα το πρωί με τίτλο «Εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια, κύριε Χατζημάρκο. Απάντηση της Ελευθερίας (Λίτσας) Φτακλάκη στους ισχυρισμούς – ύβρεις του Γ. Χατζημάρκου.»

Τέρμα οι μισές αλήθειες κ.Χατζημάρκο και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα των ακριβοπληρωμένων συμβούλων σας. Απαντήσατε στα στοιχεία που σας παρουσίασα με σκόρπιες φωτοτυπίες τιμολογίων που αφορούν μεν μικρό μέρος του, αλλά σίγουρα δεν απαντούν στα ουσιαστικά ερωτήματα που σας απεύθυνα.
Πολύ συγκεκριμένα στο τεχνικό δελτίο του προγράμματος ISTOS που κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές και εγκρίθηκε , αναφέρεται χαρακτηριστικά.
«Ανάπτυξη μιας ψηφιακής πλατφόρμας η οποία θα είναι η περιφερειακή διέξοδος που θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία των καινοτόμων υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού, όπως χαρτογραφημένες διαδρομές, επιλογή ξενοδοχείων και κρατήσεις, εικονικές πολιτιστικές και περιβαλλοντικές διαδρομές, ταξίδια εκτός εποχής, σχεδιασμός ταξιδιωτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων, κ.λπ»
Παρουσιάσατε σκόρπια και ασυνάρτητα τιμολόγια μερικά από τα οποία αναφέρουν μέσα ότι πρόκειται για την Α’ Δόση χωρίς να αναφέρεται ο συνολικός αριθμός των δόσεων. Γιατί δε μας παραθέσατε τα τιμολόγια των υπόλοιπων δόσεων;
Επιπλέον δε δώσατε απαντήσεις σε ποια διεύθυνση του διαδικτύου μπορεί κάποιος να βρει αυτό το site που κόστισε περίπου 800.000 ευρώ, με τις υπογραφές του τότε διορισμένου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Κόκκινου και επί της δική σας προεδρίας στο Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
Πότε υλοποιήθηκε, πότε λειτούργησε και ποιο σκοπό τελικά εξυπηρέτησε, αυτός o διαδικτυακός τόπος φάντασμα, που κανένας δε μπορεί να βρει στο διαδίκτυο, και ποια είναι τα μετρήσιμα αποτελέσματα αυτού του έργου σας;
Γιατί το υλικό που συλλέχθηκε κατά τις διάρκεια του έργου συνολικού κόστους 190.000 ευρώ (παραθέτω φωτογραφία με τα ποσά όπως τα υπέγραψε η επιτροπή παραλαβής του έργου) βρίσκεται και σαπίζει στα υπόγεια του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, χωρίς να αξιοποιείται, στη διαδικτυακή πλατφόρμα όπως θα όφειλε; Γιατί τα ποσά τιμολόγια που παρουσιάσατε δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά ποσά που περιγράφονται παρακάτω;
Κύριε Χατζημάρκο σας επιστρέφω τη λασπολογία, παραθέτοντας πραγματικά και αδιάσειστα στοιχεία, υπογεγραμμένα από τις υπηρεσίες τις δικές σας και του κ. Κόκκινου, ελπίζοντας ότι θα ξεκαθαρίσει στο μυαλό των συμπολιτών μας η αλήθεια γύρω από τις κατηγορίες και τις ύβρεις που εξαπολύσατε

 

Το εξώφυλλο του παραδοτέου 7.4.1 όπως παραδόθηκε από εταιρία που συνέλεξε το υλικό του έργου (Ερευνητική Μονάδα Καινοτομίας URENIO)

istos
Αναλυτικά η τιμολόγηση της συλλογής υλικού που αυτή τη στιγμή μένει αναξιοποίητο στα υπόγεια του ΕΒΕΔ. Το παραδοτέο 7.4 είναι αυτό στο οποίο αναφέρονται τα τιμολόγια που παρουσιάσατε στο διαδίκτυο.

hdg

Και τέλος προς χάρη της αξιοπιστίας των πληροφοριών που παρουσιάζω σας παραθέτω και μέρος της σύμβασης που υπογράφηκε κατά την συλλογή του υλικού που θα έπρεπε να είναι αναρτημένο στην ψηφιακή πλατφόρμα

fgdf

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest