Ευχαριστήρια επιστολή από την Άννα Κορρέ

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που επιδείξατε με την ψήφο σας στο πρόσωπό μου και για την τιμή που μου έγινε να πρωτεύσω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Αταβύρου.

Λίγες ώρες μόνο απομένουν όπου ο Ροδιακός λαός θα κρίνει την επόμενη δημοτική αρχή για την  κρίσιμη αλλά γεμάτη προοπτικές πενταετία.

Η παράταξη Ροδίων Όραμα με υποψήφιο Δήμαρχο το Στράτο Καρίκη, ένα σύμπλεγμα ανθρώπων που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και νέων ανθρώπων στο πολιτικό προσκήνιο με διάθεση για προσφορά έκανε όλο αυτό το διάστημα ένα καθαρό, τίμιο αγώνα με ήθος χωρίς λασπολογία και μακριά από πελατειακές σχέσεις. Με τιτάνια προσπάθεια κατάφερε να βρεθεί στο δεύτερο γύρο των εκλογών με κύριο αντίπαλο το κατεστημένο που έχει απλώσει παντού τα πλοκάμια του και κυβερνά τον τόπο μας τα τελευταία χρόνια.

Ο ψηφοφόρος εγκλωβισμένος την προηγούμενη Κυριακή μέσα από υποχρεώσεις στους υποψήφιους συμβούλους του κ. Χατζηδιάκου και όχι στον ίδιο τον επικεφαλή, του έδωσε το πλασματικό προβάδισμα και την «οροφή» μεταξύ των 5 υποψηφίων παρατάξεων. 

Η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Μαΐου ξεκινά από μηδενική βάση. Οι συμπολίτες μας αυτή την Κυριακή είναι πια ελεύθεροι και αποδεσμευμένοι από οποιαδήποτε υποχρέωση να επιλέξουν το Δήμαρχο του νησιού μας.

Θα μου επιτρέψετε να απευθυνθώ στους ψηφοφόρους που για τους δικούς τους λόγους δεν πήγαν στην κάλπη την προηγούμενη Κυριακή και να τους καλέσω σε μαζική κινητοποίηση γιατί έχουν κι αυτοί απόλυτη ευθύνη του εκλογικού αποτελέσματος και η μη προσφυγή στις κάλπες σίγουρα δε θα επιλύσει τα προβλήματα του νησιού μας.

Καλώ τους Ροδίτες και τις Ροδίτισσες να έρθουν αντιμέτωποι με τον εαυτό τους και να κρίνουν τι τους ταιριάζει άραγε…. Το φορεμένο και δοκιμασμένο που δεν έχει πια να προσφέρει τίποτα στον τόπο ή το καθαρό και νέο που εμπνέει ελπίδα, προοπτική και εμπιστοσύνη;

Πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρξει δίλημμα πια αυτή τη φορά… Ας αναλογιστούμε ότι 5 χρόνια είναι πολλά για να μείνουμε στην αδράνεια και ας αναλάβουμε και την ευθύνη της επιλογής μας ως εκλογικό σώμα.

Με εκτίμηση

Κορρέ Άννα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

 

Pin It on Pinterest