Ρόδος: Ληστές κόντεψαν να σκοτώσουν ζευγάρι ηλικιωμένων!

Στο Γεννάδι της Ρόδου
Όταν ο ηλικιωμένος προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσαν ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό του… ενώ έκλεισαν και το στόμα της συζύγου του με κολλητική ταινία, όταν άρχισε να φωνάζει ότι θα τον σκότωναν
Το χάρο με τα μάτια τους είδαν δυο ηλικιωμένοι μέσα στο σπίτι τους στο Γεννάδι της Ρόδου, όταν δέχθηκαν επίθεση από τρεις κακοποιούς με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους που εισέβαλαν από ένα ανασφάλιστο παράθυρο και τους φίμωσαν με κίνδυνο να υποστούν ασφυξία!

Οι δράστες ξύπνησαν βίαια τον 92χρονο ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας και την 85χρονη σύζυγό του και τους ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, ζητώντας να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν. Όταν ο ηλικιωμένος προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσαν ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό του ενώ έκλεισαν και το στόμα της συζύγου του με κολλητική ταινία, όταν άρχισε να φωνάζει ότι θα τον σκότωναν!

Οι εισβολείς έδεσαν χειροπόδαρα τα ηλικιωμένα θύματά τους και ερεύνησαν απ’ άκρη σ’ άκρη τη μονοκατοικία, ώσπου βρήκαν τις οικονομίες τους που, όπως λένε, έφταναν τα 18.000 ευρώ. Πριν φύγουν από το σπίτι προς άγνωστη, έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου και εγκατέλειψαν το ζευγάρι δεμένο. Έτσι το βρήκε το πρωί ένα συγγενικό τους πρόσωπο που ειδοποίησε την Ασφάλεια.

Πηγή : protothema.gr

Pin It on Pinterest