Λαϊκή Συσπείρωση: “Πλήρης εγκατάλειψη και αδιαφορία στους Αγίους Αποστόλους”

Η πλήρης εγκατάλειψη, και η αδιαφορία των Δημοτικών Αρχών για τα προβλήματα της περιοχής των Αγ. Αποστόλων ήταν περισσότερο από εμφανή κατά την περιοδεία αντιπροσωπείας της Λαϊκής  Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Τάκη Πότσο Δημοτικό Σύμβουλο, στην περιοχή των Αγ. Αποστόλων την Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2014.

Σπίτια διαβρωμένα από το χρόνο με τμήματά τους υπό κατάρρευση, Δημοτικά κτίρια εγκαταλελειμμένα και λεηλατημένα, κοινόχρηστοι χώροι αφημένοι στην τύχη τους,  αποψιλωμένα γήπεδα των οποίων οι χώροι υγιεινής  είναι γεμάτοι από σύριγγες.

Την ανάγκη άμεσης παρέμβασης για την αποκατάσταση των ζημιών και   ανθρώπινων συνθηκών στην περιοχή εξέφρασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο παπάς Παΐσιος, ο οποίος επισήμανε τις πιο ακραίες και χαρακτηριστικές περιπτώσεις της εγκατάλειψης της περιοχής.

Το ενδιαφέρον των Δημοτικών Αρχών εξαντλείται στη  βιτρίνα, στο τουριστικό προϊόν, στα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Αντίθετα οι λαϊκές συνοικίες και τα προβλήματα των κατοίκων τους, παραμένουν στα αζήτητα. Αντιμετώπιση  των προβλημάτων δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς  οργάνωση, δράση και αγώνα των ίδιων των κατοίκων της περιοχής, τόνισαν οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

 

Ρόδος 5 Δεκέμβρη 2014

capture-20141205-161217 capture-20141205-161308

Pin It on Pinterest

Share This