Το θαύμα της φύσης: Έγκυος χτυπήθηκε από νταλίκα, έπεσε σε κώμα και ξύπνησε για να γεννήσει [εικόνες]

H Jenny Quiles έπεσε για 15 ημέρες σε κώμα, καθώς στις 15 Οκτωβρίου κι ενώ διέσχιζε έναν δρόμο στο Σεντ Πέτερσμπουργκ στη Φλόριντα, την χτύπησε ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις.
Η 36χρονη η οποία ήταν έγκυος και επρόκειτο να γεννήσει μεταφέρθηκε σε κωματώδη και κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Μπειφροντ. Τελικά, την Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου, οι πόνοι της γέννας την ξύπνησαν από το κώμα.
Η Quiles έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο μπήκε σε θερμοκοιτίδα.
Ο σύζυγος της Jenny, Angel, ο οποίος είχε τρομοκρατηθεί πως θα χάσει και τη σύζυγο, αλλά και το παιδί του πριν καν αυτό έρθει στον κόσμο, δημιούργησε την Πέμπτη μία σελίδα στο Facebook συγκέντρωσης δωρεών για τα έξοδα της ιατρικής περίθαλψης. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που ήδη έχουν συγκεντρωθεί 10.000 δολάρια.
Μετά τη γέννηση της κόρης του, ανέβασε φωτογραφίες με τη γυναίκα του στη σελίδα και την κόρη στις οποίες έγραψε: «Αυτή είναι η όμορφη γυναίκα μου που χτυπήθηκε από μία διπλή νταλίκα, ενώ “κουβαλούσε” το αγέννητο παιδί μας. Προστατεύοντας το παιδί της, κάλυψε την κοιλιά της, όπως θα έκανε η κάθε μάνα στη θέση της και πήρε το βάρος (του χτυπήματος) στον εγκέφαλό της. Τώρα, μητέρα και κόρη παλεύουν για τις ζωές τους. Δεν έχω τίποτα για το παιδί και τα έξοδα που έχουμε με εμένα να μην μπορώ τώρα να δουλέψω, χρειαζόμαστε πραγματικά την στήριξή σας. Θα βοηθήσει το οτιδήποτε».
Ο ίδιος δήλωσε στο Bay9 News: «Πραγματικά νόμιζα ότι θα έχανα τη γυναίκα μου. Νόμισα ότι θα έχανα και το μωρί του και να, είμαστε εδώ τώρα και γιορτάζουμε το γεγονός ότι η γεννήθηκε η Emmy και ότι η Jenny τα πάει καλύτερα σήμερα. Οταν η Jenny το ξεπεράσει όλο αυτό, θα της πως ευχαριστών, 10.000 ευχαριστώ, γιατί αν δεν ήταν αυτή να προστατέψει το παιδί εκείνη την ώρα, δεν θα είχαμε τώρα το μωρό μας και δεν θα κάναμε τώρα αυτή τη συζήτηση».

Πηγή : http://protathlima.com

Pin It on Pinterest