Ξεκίνησε το μεγαλεπήβολο project “REDESIGN RHODES” από Ροδίτες Φοιτητές – Φωτογραφίες

Χορηγός επικοινωνίας rodosreport.gr

Φοιτητές  πολυτεχνικών σχολών από την Ρόδο με κύριο γνώμονα την αγάπη για τον τόπο τους ξεκίνησαν ένα μεγαλεπήβολο εγχείρημα το οποίο έχει σκοπό να αναδείξει ορισμένες πραγματικές αρχιτεκτονικές ομορφιές της Ρόδου που επιλέχθηκαν λόγω χρόνου και συμμετοχής,  με  τις μεγάλες παραλείψεις που τις συνοδεύουν και τις προσδοκίες αυτών των χώρων.

Σήμερα ξεκίνησε  το εγχείρημα αυτό με δυο ομάδες που αποτελούνται από 16 άτομα και το workshop θα πραγματεύεται δυο θέματα: 1) Την Πλατεία Δημαρχείου και 2) την πλατεία Κουντουριώτη με τους ευρύτερους χώρους.  Στις 16 Απριλίου θα γίνει μια διάλεξη με τη συμμετοχή του αρχιτέκτονα  κ. Τάση Παπαϊωάννου και θα πραγματοποιηθεί επίσης η τελική παρουσίαση της μελέτης των φοιτητών.

Οι μελέτες όπως και οι συναντήσεις των φοιτητών γίνονται σε χώρους που παραχωρήθηκαν  από  τα εκπαιδευτήρια Δωδεκανήσου “Ροδίων Παιδεία”.

Μια μεγάλη πρωτοπορία για την Ρόδο χάρη στη νέα γενιά που συνδύασε την τεχνογνωσία και   τις νέες τεχνολογίες,   με το μεράκι και την αγάπη για τη Ρόδο μας. Ένωσαν τις διαφορές των επαγγελμάτων τους, βρίσκοντας κοινή συντεταγμένη για έναν και μοναδικό σκοπό, να αλλάξουν τα δεδομένα προς το καλύτερο.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για το workshop και πως ξεκίνησε.

rodosreport.gr

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest