Νέο ξενοδοχείο στο Πλημμύρι της Ρόδου

Η ξενοδοχειακή παρουσία του τουριστικού οργανισμού της Tui στην Ελλάδα αυξάνεται. Ο μεγαλύτερος οργανισμός στη Γερμανία ανακοίνωσε από το Αννόβερο ότι το 2015 η Club Magic Life –μία εκ των ξενοδοχειακών αλυσίδων που ελέγχει– θα λειτουργήσει στη Ρόδο ένα νέο ξενοδοχείο. Πρόκειται για την ξενοδοχειακή μονάδα 4 αστέρων Club Magic Life Plimmiri, η οποία βρίσκεται κοντά στο χωριό Πλημμύρι και προγραμματίζεται να ανοίξει στα τέλη Απριλίου κατά την προσεχή σεζόν. Το ξενοδοχείο που βρίσκεται σε απόσταση 80 χλμ. από το αεροδρόμιο της Ρόδου αναπτύσσεται σε έκταση 200 στρεμμάτων. Θα έχει δυναμικότητα 410 δωματίων, τα μισά εκ των οποίων θα είναι οικογενειακά, και πληθώρα αθλητικών εγκαταστάσεων.

Μία από τις ιδιαίτερες υπηρεσίες που ανακοίνωσε ότι θα παρέχει στις οικογένειες η μονάδα θα είναι η φροντίδα μωρών από ηλικία άνω του ενός έτους. Παράλληλα με το ελληνικό ξενοδοχείο η Tui ανακοίνωσε τη λειτουργία, από το 2015, μιας ακόμη μονάδας υπό την αλυσίδα Club Magic Life στην Ισπανία. Ο ετήσιος κατάλογος για τη σεζόν του 2015 των 13 ξενοδοχείων της ξενοδοχειακής αλυσίδας –τα οποία παρέχουν υπηρεσίες all inclusive– θα είναι διαθέσιμος στα ταξιδιωτικά γραφεία από τις 6 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, η Tui αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα για το φθινόπωρο συγκαταλέγεται μεταξύ των δημοφιλών προορισμών για διακοπές. Σε έρευνα που πραγματοποίησε σχετικά με τις ταξιδιωτικές τάσεις των τουριστών το φθινόπωρο την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Μαγιόρκα της Ισπανίας και τη δεύτερη η Τουρκία, όπως και πέρυσι. Η Ελλάδα είναι τρίτη ανεβαίνοντας μία θέση στη λίστα σε σχέση με τους δημοφιλέστερους προορισμούς όπως είχαν αναδειχθεί για το φθινόπωρο του 2013. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Γερμανία και στην πέμπτη οι ΗΠΑ.

Πηγή: Kαθημερινή

Pin It on Pinterest