Δείτε το βίντεο με τον κροκόδειλο στο φράγμα Ρεθύμνου!

Σύμφωνα με το διευθυντή διαχείρισης συγκοινωνιακών και υδραυλικών έργων Βαγγέλη Μαμαγκάκη, «δύο πυροσβέστες που εκτελούσαν περιπολίες για την πρόληψη πυρκαγιών στην περιοχή του Φράγματος των Ποταμών παρατήρησαν ένα κροκόδειλο περίπου δύο μέτρων να κινείται στην ξηρά και κατόπιν να βουτάει στη λίμνη του φράγματος»!
«Στην αρχή θεωρήσαμε ότι πρόκειται για φάρσα» υπογράμμισε ο κ. Μαρακάκης. 
Άλλωστε, πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν εξαρχής πως πρόκειται για πλάκα και για κάποιο ακόμη «χαζό αστείο» του Διαδικτύου, ενώ όταν ήρθε και το πρώτο ντουκουμέντο, μία φωτογραφία, κάποιοι είπαν πως μπορεί να είναι και προϊόν photoshop, καθώς στην Ελλάδα δεν… ευδοκιμούν οι κροκόδειλοι.
Ή μάλλον, έτσι γνωρίζαμε μέχρι τώρα, αφού σήμερα ήρθε στο φως και βίντεο που δημοσιεύει το rethemnosnews.gr και το οποίο τράβηξε παρέα παιδιών που περνούσε από το φράγμα.
Στο βίντεο βλέπουμε, το μεγάλο ερπετό, που κανείς δεν ξέρει από πότε είναι εκεί, όπως επίσης και αν είναι και το μοναδικό που υπάρχει στο σημείο, να απολαμβάνει τη δροσιά και να βουτάει μέσα στο νερό.
Οι αρχές, με σύμμαχο την τεχνολογία και ειδικές μηχανές λήψης, αναζητούν τον κροκόδειλο, ενώ σε μία προσπάθεια να λύσουν το… μυστήριο, εικάζεται ότι θα μπορούσε να προέρχεται από κάποιον που το είχε στο σπίτι ως κατοικίδιο και όταν μεγάλωσε το παράτησε στο φράγμα, ενώ είναι πολύ πιθανό το μεγάλο ερπετό να ξέφυγε ή να έχει εγκαταλειφθεί από κάποιο τσίρκο που επισκέφτηκε στον παρελθόν την περιοχή.

Pin It on Pinterest