Κουταλιανός: «Θα υπήρχαν συνέπειες εάν δεν κερδίζαμε»

Οι παίκτες του Κολοσσού Ρόδου ανταποκρίθηκαν στα «πρέπει» κι έφθασαν σε άνετη νίκη επί του Πανιωνίου, σύμφωνα με το Μιχάλη Κουταλιανό.

Οι νησιώτες πέρασαν νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη, στην πρεμιέρα τους στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον προπονητή τους να στέκεται στο αποτέλεσμα κι όχι τόσο στην εμφάνιση των παικτών τους: «Κατ’ αρχάς να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη και εκείνους του Πανιωνίου για την προσπάθεια, σε ένα ματς από το οποίο ο Κολοσσός είχε μόνο να χάσει. Τι εννοώ; Πως αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό θα υπήρχαν συνέπειες. Υπάρχουν «πρέπει», στα οποία πρέπει να ανταποκρίνεσαι. Είμαστε νέα ομάδα, κρατάμε τη νίκη και βλέπουμε τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε. Περιττό να πω ότι νιώθω χαρούμενος για τα παιδιά του Πανιωνίου και θέλω να ευχηθώ στον προπονητή καλή τύχη. Ό,τι συμβαίνει είναι προς όφελος του Πανιωνίου, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ. Άξιζε να βρίσκεται στην Α1. Τους εύχομαι καλή δύναμη και υγεία.

Αναφορικά με τη συνέχεια του Κολοσσού Ρόδου στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ πρόσθεσε: «Εμείς, τώρα, έχουμε δύο ματς από τα οποία μόνο να κερδίσουμε έχουμε: με τον Παναθηναϊκό στη Ρόδο και με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, γιατί είμαστε ένα μήνα πίσω. Μαζευτήκαμε όλοι στις 11/09 και προσπαθούμε να κερδίσουμε αυτό το διάστημα».

Εκ μέρους των παικτών το λόγο πήρε ο Χριστόφορος Στεφανίδης: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για προβλήματα, από τη στιγμή που είχαμε απέναντι τον Πανιώνιο, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως κι εμείς ξεκινήσαμε με καθυστέρηση την προετοιμασία. Ασχοληθήκαμε τις τελευταίες ημέρες με τους παίκτες του Πανιωνίου. Δεν ξέραμε πολλά. Ουσιαστικά, μάθαμε από το ματς Κυπέλλου, στο οποίο έγινε ξεκάθαρο ότι αυτοί οι παίκτες άξιζαν το σεβασμό μας και την πλήρη αυτοσυγκέντρωση. Γιατί αν τους αφήσεις γίνονται απειλητικοί μέχρι την κόρνα της λήξης. Τώρα, θα αγοράσουμε χρόνο, με τα ματς εναντίον του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Θα μας βοηθήσουν για την προετοιμασία μας. Κρατάμε τη νίκη, διότι θεωρώ πως δεν θα είναι πολλές οι ομάδες που θα περάσουν από τη Νέα Σμύρνη».

Πηγή : onsports.gr

Pin It on Pinterest