Αγανακτισμένοι οι γονείς των φοιτητών με το Παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου – Νέα καταγγελία

θα ήθελα να κάνω και εγώ με την σειρά μου , μια καταγγελία σχετικά με τις αποφάσεις που παίρνουν οι καθηγητές του Παιδαγωγικού στο Πανεπιστήμιο της Ρόδου.
Αποφάσισαν με ελαφρα την καρδια , να δίνουν οι φοιτητές την πρακτικη του εκάστοτε μαθηματος τους , ΜΟΝΟ  τα  χειμερινά εξάμηνα .Και αυτό , γιατί όπως με πληροφόρησαν τηλεφωνικά, έχουν ελλείψεις καθηγητών!!!!!Δηλαδη , τα παιδιά δεν θα μπορούν να πάρουν την πρακτικη κάποιου μαθήματος  το εαρινό εξάμηνο και ετσι θα χάνουν ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ περιμένοντας να ερθει το χειμερινό!!!!! Για τους 4ετης φοιτητές , οι οποίοι δεν είναι Ροδίτες ……..αυτό είναι ΕΓΚΛΗΜΑ!


Και ρωτώ , ως μια μητέρα μιας 4ετους φοιτητριας , τους γονεις οι καθηγητές τους έλαβαν καθόλου υπόψη τους ??????????Πως έτσι η φοίτηση των παιδιών δεν κρατάει 4 έτη, αλλά 5!!!!!! Οι φοιτητές  έστειλαν επιστολή στους καθηγητές για αυτό το θέμα  και ουτε που τους έδωσαν σημασία!!!!!! Κάποιος επιτέλους πρέπει να ενεργοποιηθει για να αλλάξει αυτή η απόφαση , γιατι έτσι εγκληματουν κατα των παιδιών μας , των γονιών τους ,που τους υποχρεώνουν να πληρώνουν για ακόμη ενα έτος αναγκαστικά , και κρατούν δέσμιους τους φοιτητες που θέλουν να τελειώσουν τις σπουδεÏ
‚ τους για να  οργανώσουν το μέλλον τους!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!!!!
Μια αγανακτησμενη και ταλαιπωρημένη μητέρα φοιτήτριας !!

Pin It on Pinterest