Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Παναγιώτης Κουνάκης

Την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές με την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει ο κ. Παναγιώτης Κουνάκης, επιχειρηματίας, μέλος της διοίκησης του ΕΒΕΔ και αντιπρόεδρος του συλλόγου καταστηματαρχών της Μεσαιωνικής Πόλης.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

Αποφάσισα να είμαι παρών στις περιφερειακές εκλογές, διότι θέλω να συμμετέχω ενεργά στην διαδικασία λήψης των αποφάσεων που χαράζουν και διαμορφώνουν το μέλλον του τόπου μου. Είναι εύκολο να ασκεί κανείς κριτική απ’ έξω, όταν άλλοι έχουν την ευθύνη των αποφάσεων . Θέλω να βοηθήσω στη διαμόρφωση νέων πολιτικών, που δεν θα επαναλαμβάνουν τα λάθη του παρελθόντος και θα δώσουν νέα πνοή στον τόπο. Τα νησιά μας έχουν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν την κρίση συντομότερα, αρκεί να αξιοποιηθούν στο μέγιστο όλα τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα. Στενοχωριέμαι όταν βλέπω ικανότατους νέους ανθρώπους να εγκαταλείπουν τα νησιά απογοητευμένοι, αναζητώντας αλλού τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες, που θα μπορούσαν, υπό άλλες συνθήκες, να τους προσφέρει ο δικός τους τόπος. Συμμετέχω στις εκλογές γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δομές και να πάρουμε τις πρωτοβουλίες που θα αναγεννήσουν τα νησιά μας και θα επιτρέψουν στους νέους ανθρώπους να μείνουν στον τόπο τους και να συμβάλουν ενεργά στην αναγέννησή του. Στον τομέα του τουρισμού αλλά και σε όλο το φάσμα των παραγωγικών και αναπτυξιακών δραστηριοτήτων.

Η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” με επικεφαλής των Γιώργο Χατζημάρκο, αποτελούν την εγγύηση ότι, όσα ελπίζω και προσδοκώ μέσα από την ενεργό συμμετοχή μου, μπορούν να υλοποιηθούν. Με γνώρισε μέσα από τις προτάσεις μου στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι είναι ο άνθρωπος που δίνει το βήμα σε νέους ανθρώπους και τις ιδέες τους, με στόχο να οδηγήσουμε όλοι μαζί το Νότιο Αιγαίο μια γενιά μπροστά”.

 

11436_180595423629_5126029_nΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Παναγιώτης Κουνάκης γεννήθηκε στη Ρόδο στις 27 Αυγούστου 1979.

 Σπούδασε μαθηματικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε το 2003.

Έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Sheffield το 2005

Από το 1997 δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση “KounakisJewels & Watches” η οποία ξεκίνησε το 1954.

Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών της Μεσαιωνικής Πόλης.

Μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Ιδρυτικό μέλος του ΕΣΥΝΕ Νοτίου Αιγαίου

Pin It on Pinterest