Κως: «Ήμουν μεθυσμένος» λέει ο 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει 13χρονη – Τον «συνέλαβαν» οι γονείς και τον έκαναν “μαύρο στο ξύλο”

Το… νόμο στα χέρια τους πήραν οι γονείς παιδιών στην Κω και χτύπησαν άγρια έναν 35χρονο άνδρα που επιχείρησε να κακοποιήσει σεξουαλικά μια ανήλικη μαθήτρια. Οι γονείς των παιδιών πρόλαβαν τα χειρότερα καθώς ο ενήλικος είχε επιχειρήσει να βιάσει μία 13χρονη, όπως δείχνουν πλάνα ντοκουμέντο που δημοσίευσε τα MEGA,

Τον «συνέλαβαν» οι γονείς

Ο 35χρονος επιχείρησε να ξεφύγει, ωστόσο εξαγριωμένοι γονείς τον κυνήγησαν. Ένας γονέας τον πρόλαβε, τον έριξε κάτω, τον χαστούκισε και τον έσυρε στο έδαφος. Ένας ακόμη πατέρας τον προσέγγισε και του ζήτησε τον λόγο που αποπειράθηκε νωρίτερα να παρενοχλήσει ένα 13χρονο κορίτσι. Γύρω του συγκεντρώθηκαν κι άλλοι γονείςαλλά και μαθητές, οι οποίοι τον κράτησαν ακινητοποιημένο μέχρι να φτάσει το περιπολικό. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού, οι οποίοι έλαβαν κατάθεση από την ανήλικη, παρουσία διορισμένου πραγματογνώμονα ψυχολόγου.

Μετά τις περιγραφές της, ο 35χρονος άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, που του άσκησε ποινική δίωξη, παραπέμποντας τον σε κύρια ανάκριση.

Pin It on Pinterest

Share This