Κορονοϊός: Πέθανε 42χρονος αστυνομικός που δεν είχε εμβολιαστεί – Συγκλονίζει η γυναίκα του

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 42χρονος αστυνομικός, που δεν είχε κάνει το εμβόλιο και πάλεψε με τον κορονοϊό για πάνω από έναν μήνα στο νοσοκομείο. Όπως σημειώνεται στο Mega, όταν κατάφερε να αποσωληνωθεί, ένα μικρόβιο «ισοπέδωσε» τον ήδη επιβαρυμένο οργανισμό του.

«Η γιατρός είπε πως αν δεν σε σκοτώσει ο κορονοϊός, σου στέλνει ωραιότατες λοιμώξεις, να αποτελειώσουν τη δουλειά του κορονοϊού. Πήγαινε πολύ καλά, αλλά τον χτύπησε ένα μικρόβιο, μία λοίμωξη την οποία μπόρεσε ο οργανισμός του να την αντιμετωπίσει. Και μετά τον χτύπησε πάλι ο σταφυλόκοκκος που είναι θανατηφόρος σε πνευμόνια από κορονοϊό» εξήγησε η σύζυγος του 42χρονου.

Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί ο 42χρονος

Όσο για τον λόγο που δεν είχε κάνει το εμβόλιο, η γυναίκα του ανέφερε το εξής: «Τη μαμά μου σαν σήμερα την κηδέψαμε πέρσι από κορονοϊό. Μου έλεγε “άμα κολλήσω και εγώ θα πεθάνω” και του έλεγα να κάνει το εμβόλιο. Αλλά δεν το έκανε γιατί και η παρέα του ήταν όλη ενάντια και ένας από τους φίλους του του έλεγε “Στέφανε μην το κάνεις, έχω όλο μέταλλο στον οργανισμό μου, ψάχνω χάπια να αποβάλω τα μέταλλα”» συνεχίζει η σύζυγος του αστυνομικού.

Όμως, τώρα που ήταν στο νοσοκομείο, προέτρεπε τη σύζυγό του να πάει να εμβολιαστεί. «Το έκανα τώρα που ήταν στο νοσοκομείο, με παρακαλούσε να το κάνω γιατί επικοινωνούσαμε την πρώτη εβδομάδα. Και τώρα τελευταίες μέρες πήγαινα, έμενα στο νοσοκομείο, δεν μπορούσα να τον δω αλλά καθόμουν εκεί, πίστευα ότι του κάνει καλό να ξέρει ότι είμαι εκεί».

«Η μικρή μας είναι 12, η μεγάλη είναι 15. Αδυναμία η μεγάλη μαζί κοιμόντουσαν. Ήταν μπαμπάς που έκανε πολλά με τις κόρες του, ιππασία τις πήγαινε. Πηγαίναμε τις βόλτες μας, Χαλκιδική το καλοκαίρι» συγκλονίζει η γυναίκα του άτυχου 42χρονου.

Πηγή: mega

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest