Κοπή Πίτας – βράβευση αθλητών ΤΕΔ

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στο PlazaHotel,έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΤΕ-ΕΟΠ Δωδεκανήσου, ενώ παράλληλα βράβευσε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν την αγωνιστική χρονιά 2018.

Τους αθλητές, τους γονείς των αθλητών, ταμέλη των συλλόγων, φίλων της ποδηλασίας και τους θεσμικούς φορείς καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΤΕ-ΕΟΠ Δωδεκανήσου, κύριος Γιάννης Παπασταματάκης, ο οποίος έκανε μια σύντομη παρουσίαση των δράσεων της τοπικής επιτροπής και έθεσε τους στόχους για μια εξίσου δυναμική χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν εγκάρδιο χαιρετισμό, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου,κύριος Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, κύριος Τέρης Χατζηιωάννου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κλήρωση όπου μοιράστηκαν πολλά δώρα, προσφορά των καταστημάτων Ponero Bikes του κυρίου Νεκτάριου Πολίτη και Wheels Bike Shop της κυρίας Ελένης Τσαβαρή.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της ΤΕ-ΕΟΠ Δωδεκανήσου ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές που χορήγησαν τα δώρα της λαχειοφόρου κλήρωσης και όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση. Εύχεται καλή δύναμη στα σωματεία και στους αθλητές και φίλους του ποδηλάτου να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, ευτυχία και αθλητικές επιτυχίες.

Η τοπική επιτροπή ΕΟΠ Δωδεκανήσουθα συνεχίσει και το νέο έτος την αδιάκοπη προσπάθεια της για ανάδειξη και προβολή της ποδηλασίας στα Δωδεκάνησα, σταθερά προσανατολισμένη στην εν γένει αναβάθμιση του τοπικού αθλητισμού.