Ευχαριστήριο του συλλόγου εκπαιδευτών οδηγών και κυκλοφοριακής αγωγής Δωδεκανήσου προς την περιφέρεια

ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου,

με την παρούσα θέλουμε να εκφράσουμε για άλλη μια φορά την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας για την ορθότατη απόφαση σας να ξεκινήσει η διενέργεια των πρακτικών εξετάσεων σε όλες τις Υπήρεσίες Συγκοινωνιών – Μεταφορών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Με την απόφαση σας αυτή τερματίσατε επιτυχώς την ταλαιπωρία που προξενούσε στον κλάδο μας αλλά κυρίως στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους οδηγούς η (αντικειμενικώς απόλυτα δικαιολογημένη από πλευρά τους) αποχή των υπαλλήλων των Υπηρεσιών Μεταφορών όλης της χώρας, εξ αιτίας της μη καταβολής από το Ελληνικό Δημόσιο προς αυτούς του υπερωριακού επιδόματος που δικαιούντο.

Έτσι είστε από τις πρώτες Περιφέρειες της χώρας που δώσατε  λύση σε ένα πρόβλημα που ξεκίνησε στις 30/9/18 και αφ ενός δημιούργησε τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στις σχολές υπ. οδηγών  , αφ ετέρου κράτησε σε ομηρία χιλιάδες υποψηφίους οι οποίοι επιθυμούσαν και επιθυμούν μια άδεια οδήγησης που θα τους βοηθήσει στην εύρεση μιας θέσης εργασίας.

Θα θέλαμε επίσης να επεκτείνουμε τις ευχαριστίες μας και στον υπεύθυνο της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών και Μεταφορών Ν.Α. Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χρήστο Μπάρδο για την αποτελεσματικότητα και την διαθεσιμότητα του καθώς επίσης και όλους τους υπαλλήλους – εξεταστές για την προθυμία τους να συνεργαστούν στην εύρεση λύσης .

 

Εκ μέρους του Δ.Σ.

με εκτίμηση

Ο πρόεδρος

Πορτσέλλη Στέφανος

Ο γραμματέας

Πεταυράκης Αντώνιος