Κοπή Βασιλόπιτας & Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Διατήρησης της Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ρόδου

Ο Σύλλογος για τη Διατήρηση της Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ρόδου, εύχεται σε όλους μια καλή και ευτυχισμένη χρονιά, και καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της Βασιλόπιτας για το 2014 και παράλληλα να συμμετάσχουν στην εκλογοαπολογιστικη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 στις 19.30 στα γραφεία του, στο κατάλυμα της Γλώσσας της Αγγλίας, στην Πλατεία Μουσείου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :

1.Απολογισμός δραστηριοτήτων των προηγούμενων ετών.

2.Οικονομικός απολογισμός.

3.Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

4.Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. παρακαλούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση έως την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014, στις 14.30.

Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικά στα γραφεία του Συλλόγου, ή σε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου στο facebook, ή στο email sarpok.rodou@gmail.com.

Το Δ.Σ. παρακαλεί τα μέλη και τους νέους φίλους του να συμμετέχουν στη διαδικασία, τακτοποιώντας την ετήσια συνδρομή τους. Ελπίζουμε ότι στη Γενική Συνέλευση θα υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή παρουσία που θα συμβάλει στην εποικοδομητική συζήτηση των θεμάτων και στις τυχόν νέες προτάσεις που θα τεθούν.

Το Δ.Σ.

 

Pin It on Pinterest