Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου ! Φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ με ιδιαίτερη επιτυχία η καθιερωμένη κοπή πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα “Μιμάκος”, έδωσαν το παρόν η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου  Γιάννης Μαχαιρίδης, ο Δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Χατζηδιάκος, οι αντιδήμαρχοι κ. Διακοσταματίου, Καρνάβας και Ψυλλάκης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Χατζημάρκος και πολλοί πρόεδροι συλλόγων και φορέων του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκαν για την οικονομική στήριξη και την συνδρομή τους στο Σύλλογο ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, ο Χρήστος Ευστρατίου, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου που προσέφερε την χθεσινή εκδήλωση στην ταβέρνα του και ο Νικόλαος Αφεντούλης που συγκέντρωσε 82 φιάλες αίματος.  Επίσης τιμήθηκαν όσοι αιμοδότες έπιασαν μέσα στο 2013 τον ανώτερο αριθμό μονάδων αίματος.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Νεκτάριος Πόκιας, ο οποίος είναι εθελοντής αιμοδότης και μίλησε για την αξία του εθελοντισμού που δεν πρέπει να υπάρχει μόνο ως ιδέα αλλά και ως πράξη. Τόνισε την σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας ως προσφορά προς την τοπική κοινωνία.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Φιλήμονας Νικολάου, ευχαρίστησε όλους για την συνδρομή τους  σε αυτό το δύσκολο και σημαντικό έργο.

Στην βραδιά που κύλησε με πολύ κέφι και χορό οι πάντες εξήαν το έργο του Συλλόγου για την ανοδική πορεία που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest