Μια βραδιά γεμάτη αγάπη στο ΚΟΝΤΙΚΙ

Το καικι των ευχών ξεκίνησε το ταξίδι του!!
Μια μαγική βραδιά για όλη την Ρόδο στο ΚΟΝΤΙΚΙ!!
Το σώμα Ελλήνων οδηγών , το 4ο σύστημα ναυτοπροσκόπων και τα παιδιά του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΠΙΔΑ μας έδειξαν πως με μία ζωγραφιά μπορούμε να ζωγραφίσουμε ένα καλύτερο αυριο!!
Ο Βαλάντης , η Μαρία Ιακώβου, η Αννα Τσιάλτα,o Πανος Ρουμελιώτης ,ο William , η Μεναξέ Ευσταθίου και η Κατερινα Σταματελοπούλου μαζί με την Βιβή Κατσιώλη ετοίμασαν μία γιορτή χαράς με πολύ τραγούδι και χορό που χάρισε φωτεινά χαμόγελα σαν τα φαναράκια που φώτισαν τον ουρανο του νησιού μας!
Το σύνθημα της βραδιας ήταν ΟΧΙ στις διακρισεις …αφού κανείς από το πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το ΚΟΝΤΙΚΙ δεν μπόρεσε να καταλάβει ποια πλευρά της ακουαρέλας είχε ζωγραφιστει απο παιδιά με ειδικές ανάγκες και ποια απο τα <<αστεράκια>> και <<πουλάκια>>.
Η υπευθυνη Δημοσιών σχεσεων του ΚΟΝΤΙΚΙ , Αναστασία Κορινθίου τόνισε την αναγκη του να μάθουμε από την αρχή να ζωγραφίζουμε ένα κόσμο χαρούμενο με χρωματα φωτεινά και αισιόδοξα , ενώ οι δύο επιχειρηματίες του Ιστορικού πλωτού εστιατορίου-καφετεριας ,κ Μιχάλης Ταχλιαμπούρης και Γιάννης Μαρίνος δήλωσαν φανερά συγκινημενοι από την ..ιδιαίτερη βραδιά πως όλα τα χρήματα που θα έδιναν αυτή την εποχή σε διαφήμιση θα γίνουν δώρα αγάπης για την Πρωτοχρονια στο ίδρυμα Αγιου Αντρέα και στο κέντρο Ελπίδα!!
Το σύνθημα για να σαλπάρει το καίκι των ευχών έδωσε η νεραιδα της αγάπης και ολοι μαζί μικροί και μεγάλοι φώτισαν τον ουρανό του νησιού μας με…φαναράκια και τις καρδιές με τραγούδια Χριστουγεννιάτικα!
Μια βραδιά αγάπης…ένα μήνυμα ζωής και οι μεγάλοι έγιναν παιδιά αφήνοντας τα παιδιά να…πάρουν μπόι με όσα όλα κρύβουν στην καρδιά τους!!