Την Σύμη επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Κόκκινος

Την Σύμη επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Κόκκινος, συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της «Νησιωτικής Ανατροπής», για την επέτειο της υπογραφής της συνθήκης παράδοσης της Δωδεκανήσου στους συμμάχους, ημέρα η οποία έχει καθιερωθεί ως επέτειος της λήξης του Δεύτερου Παγκοσμίου πολέμου.

Τα στελέχη της «Νησιωτικής Ανατροπής» μετά την δοξολογία παρακολούθησαν την παρέλαση που έγινε στο Γυαλό, την κατάθεση στεφάνων και τις λοιπές εκδηλώσεις μαζί με εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων καθώς και πλήθος κόσμου.

Παράλληλα ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Κόκκινος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σύμης και εκ νέου υποψήφιο Λευτέρη Παπακαλοδούκα, καθώς και τον επίσης υποψήφιο δήμαρχο Σύμης Πανορμίτη Μοσκιού, με τους οποίους και συζήτησε τα προβλήματα του νησιού αλλά και τις προτάσεις της «Νησιωτικής Ανατροπής» επ’ αυτών.

Τέλος τα στελέχη της «Νησιωτικής Ανατροπής» περιόδευσαν σε συνοικίες του νησιού όπου συζήτησαν με κατοίκους και επαγγελματίες, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τις λύσεις που μπορούν να δοθούν από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών.

Σας καλούμε όλες και όλους να ξεκινήσουμε μαζί μια δημιουργική ανατροπή στο Νότιο Αιγαίο.

Pin It on Pinterest