Η κοινωνία της Ρόδου συνεχίζει να στηρίζει τις προνοιακές δομές του νησιού

Η κοινωνία της Ρόδου συνεχίζει να στηρίζει τις προνοιακές δομές του νησιού, γεγονός που αποδεικνύεται από την υλική και ηθική βοήθεια συλλόγων, επιχειρήσεων, μεμονωμένων ιδιωτών και εθελοντών. Το τελευταίο διάστημα το παράρτημα παιδιών «Αγ Ανδρέας» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενισχύθηκε διαδοχικά από δύο Συλλόγους της Ρόδου με εξοπλισμό και είδη απαραίτητα για την διατήρηση σε υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους περιθαλπόμενους.

Αναλυτικότερα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο «Rodos for Kids» και το ειδησεογραφικό ιστότοπο «Rodos-Press» στις εγκαταστάσεις μας στο Παραδείσι, παραδόθηκε ως Δωρεά ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο. Η απόκτηση του αμαξιδίου κατέστη δυνατή  μέσα από διαδικασίες συλλογής πλαστικών καπακιών από παιδιά κατά το σχολικό έτος 2013-2014.

Αντίστοιχα μέλη της  οργάνωσης «Μαμάδες Ρόδου» επισκεφθήκαν και  προσέφεραν στο παράρτημα ΑΜΕΑ <<Άγιος Ανδρέας>> του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α., τρόφιμα, ρούχα, υγειονομικό υλικό και παιχνίδια για τις ανάγκες των περιθαλπόμενών μας. Τα παραπάνω είδη αγοράστηκαν από μέρος των εσόδων της θεατρικής παράστασης που οργάνωσαν οι Μαμάδες Ρόδου σε συνεργασία με την παιδική θεατρική ομάδα του Κολλεγίου Ρόδου, την οποία σκηνοθέτησε η κ. Μανιώτη Μαρία.

Οι  περιθαλπόμενοι,  το  προσωπικό,  ο  Πρόεδρος  και  τα  μέλη  του  Δ.Σ.  του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α.,  αισθανόμαστε  την  ανάγκη  να  ευχαριστήσουμε  θερμά  τόσο  τα μέλη των συλλόγων όσο και   όσους συνέβαλαν σε αυτές τις αξιέπαινες πρωτοβουλίες.

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να βεβαιώσουμε ότι συνεχίζουμε στην ίδια ατραπό της νομιμότητας, της διαφάνειας, του εξορθολογισμού και της θεμελίωσης επιστημονικών κανόνων και αρχών στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας,  μακριά από ερασιτεχνισμούς και αυτοσχεδιασμούς.

Με τη βοήθεια λοιπόν όλων των συμπολιτών μας και σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες κοινωνικές ανάγκες.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α.

ΠΕΤΑΛΑΣ ΣΑΒΒΑΣ

 

Pin It on Pinterest