Προσοχή ! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στο οδικό δίκτυο της Ρόδου

Ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο οδικό δίκτυο της Ρόδου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιαλυσού, θα ισχύσει απαγόρευση  κυκλοφορίας όλων των οχημάτων ως εξής:

?       Στο τμήμα της οδού Ιερού Λόχου από τη συμβολή της με την οδό Θεμιστοκλέους μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Φερενίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από τη Λ. Ηρακλειδών προς την παραλία Ιαλυσού.

?       Στο τμήμα της οδού Ιερού Λόχου από τη διασταύρωσή της με τη Λ. Ηρακλειδών μέχρι τη συμβολή της με την οδό Θεμιστοκλέους, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από τη Λ. Ηρακλειδών προς την παραλία Ιαλυσού, με εξαίρεση τα οχήματα ωφέλιμου φορτίου έως 5 τόνων των κατοίκων και πελατών καταστημάτων της περιοχής.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς την παραλία της Ιαλυσού θα διεξάγεται για τα οχήματα ωφέλιμου φορτίου άνω 5 τόνων μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου και Καλλιπατείρας, ενώ για τα υπόλοιπα οχήματα μέσω των προαναφερόμενων οδών, καθώς και των οδών Ρίμινι και Παπάγου.
Οι συγκεκριμένες κυκλοφορικές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για το χρονικό διάστημα από 21-04-2014 έως 11-05-2014.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, την ασφαλή μετακίνηση, την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων και πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των ρυθμιστών της κυκλοφορίας.

Pin It on Pinterest