«Τα Πάθη και η Ανάσταση του Θεανθρώπου  δείχνουν τον μοναδικό δρόμο του Οράματος και της Ελπίδας»

Τα Πάθη και η Ανάσταση του Θεανθρώπου  για άλλη μια φορά δείχνουν τον μοναδικό δρόμο του Οράματος και της Ελπίδας, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη όλοι μας σήμερα.

 

Αυτή τη φορά, η Ανάσταση βρίσκει την Αυτοδιοίκηση σε μια κρίσιμη καμπή. Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις είναι πάρα πολλές. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να τις αντιμετωπίσουμε μία προς μία προς όφελος όλων των Ροδιτών.

 

Οφείλουμε σε αυτές τις τόσο δύσκολες εποχές να οικοδομήσουμε μία αλληλέγγυα κοινωνία, ένα δήμο ο οποίος θα είναι υποστηρικτής των αδυνάτων. Οφείλουμε να συμπαραστεκόμαστε στους συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν ανάγκη.

 

 

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ένα μέλλον το οποίο θα φέρει στον τόπο μας την ευημερία και την ανάπτυξη, εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση. Tο Άγιο Φως να ζεστάνει τις ψυχές όλων μας και να φέρει ευλογία.

 

 

Το μήνυμα του Θεανθρώπου ας μας γεμίσει με ελπίδα και δύναμη για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και πάνω απ’ όλα για τα παιδιά μας και τις μελλοντικές γενιές που θα έλθουν.

 

Στράτος Καρίκης

 

Υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου

Pin It on Pinterest