Κέντρα ευεξίας και spa της Ρόδου κάνουν τις διακοπές ιδιαίτερες

H Ρόδος με μεγάλο αριθμό κέντρων ευεξίας, γυμναστηρίων και spa, ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις των επισκεπτών της

Χαλάρωση μετά από μια έντονη μέρα εξερεύνησης του νησιού;

Μασάζ ύστερα από ατέλειωτες ώρες κολύμπι σε κάποια από τις αμέτρητες, πανέμορφες παραλίες ή απλά μια διαφυγή από την πίεση της καθημερινότητας;

Όποια κι αν είναι η περίσταση, η Ρόδος διαθέτει μεγάλο αριθμό κέντρων ευεξίας, γυμναστήρια και spa για να διαλέξετε!

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας κι αφεθείτε στα επιδέξια χέρια των επιστημονικά εκπαιδευμένων κι άρτια καταρτισμένων θεραπευτών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα spa των διαφόρων πολυτελών ξενοδοχείων του νησιού, αλλά και άλλων ιδιωτικών κέντρων ευεξίας που λειτουργούν στην πόλη της Ρόδου.

Σε κάθε περίπτωση, θα βρείτε μια ευρύτατη γκάμα από θεραπείες όπως μανικιούρ, πεντικιούρ και διάφορες τεχνικές χαλάρωσης που εξασφαλίζουν ανάπλαση κι αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος.

Για εκείνους που θέλουν να διατηρήσουν την καλή φυσική τους κατάσταση και να μη χάσουν ούτε μια μέρα από τις αθλητικές δραστηριότητες που ακολουθούν, δεν θα μείνουν παραπονεμένοι: πολλά είναι τα γυμναστήρια και στην πόλη και σ’ ολόκληρο το νησί.

Εξάλλου, τα περισσότερα από τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις άθλησης.

Αρκετές είναι, άλλωστε, και διάφορες μικρότερες αλλά πανέμορφες εγκαταστάσεις για εναλλακτικές θεραπείες ολιστικού ή χαλαρωτικού τύπου, που προσφέρουν διάφορες θεραπείες, μαθήματα γιόγκα και γενικότερα προσεγγίσεις με στόχο την επίτευξη πλήρους εσωτερικής ισορροπίας και αρμονίας.

Κατασκηνώσεις, Σαββατοκύριακα κι εργαστήρια γιόγκα διοργανώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Πηγή : real.gr

Pin It on Pinterest