Απόψε η πλατεία μίλησε για τον Χατζή Χατζηευθυμίου – Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η εντυπωσιακή και δυναμική κεντρική προεκλογική ομιλία του Χατζή Χατζηευθυμίου, επικεφαλής της παράταξης “Ροδιακή Δημιουργία” στην πλατεία Κύπρου.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην πλατεία , φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης, μεταξύ αυτών και οι βουλευτές Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης και Μάνος Κόνσολας.

Ο  Χατζής Χατζηευθυμίου θύμισε σήμερα τις παλιές προεκλογικές ομιλίες, με τον κόσμο να βγαίνει,στις πλατείες και παρουσίασε μπροστά του στην ανοιχτή πλατεία τις προτάσεις της παράταξης του. Η νέα γενιά στάθηκε δίπλα του με τον δικό της αγωνιστικό και ενθουσιώδη τρόπο. Με σημαίες, βεγγαλικά , μουσική , συνθήματα και αισιοδοξία.

Ο Χατζής Χατζηευθυμίου κάλεσε τον κόσμο να κάνει υπομονή ακόμα 48 ώρες για να γυρίσει η Ρόδος σελίδα.  Επιτέθηκε στο σύστημα που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε  πήρε τη Ρόδο μας στολίδι και τη βούλιαξε μέσα στη μιζέρια.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: “

Εμείς στη ΡΟ.ΔΗ. από την πρώτη μέρα στηριχθήκαμε σ’ εσάς. Στους σκεπτόμενους, ευσυνείδητους, ενεργούς πολίτες. Στους ανθρώπους του μόχθου. Στους νοικοκυραίους. Σ’ αυτούς που πονάνε αυτό τον τόπο. Το πάρτι της ασυδοσίας τελειώνει την Κυριακή.”

“Δεν ερχόμαστε για να διαχειριστούμε αυτό το αποτυχημένο και χρεοκοπημένο μοντέλο του Δήμου-Γραφειοκράτη. Ερχόμαστε για να το ανατρέψουμε και να το αλλάξουμε. Με θέληση και αποφασιστικότητα. Με το δικό μας ριζοσπαστικό και ρεαλιστικό σχέδιο. Μαζί θα τα ξαναφτιάξουμε όλα.”

“Έρχεται ο Δήμος της διαφάνειας, της αποτελεσματικότητας, της αποκέντρωσης. Έρχεται ένα νέο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας του Δήμου.”

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την κεντρική ομιλία:

Pin It on Pinterest