Ροδίτες καθαρίζουν μόνοι τους τα φρεάτια – Περίμεναν κάποιον υπεύθυνο να τα μαζέψει

Στις βροχές της προηγούμενης εβδομάδας, αρκετοί ήταν οι πολίτες της Ρόδου που καθάρισαν μόνοι τους τα φρεάτια υπό τον φόβο να μην πλημμυρίσει ο δρόμος μπροστά από τα σπίτια τους και τις επιχειρήσεις τους στην επικείμενη κακοκαιρία.

Οι φωτογραφίες είναι από γειτονιά της Ρόδου στην περιοχή Δασκάλων, όπου κάποιοι κάτοικοι της περιοχής καθάρισαν τα φρεάτια από τα χώματα και τις πευκοβελόνες με τα οποία είχαν μπαζώσει πριν αρκετές ημέρες . Είχε γίνει στοίβα στο πεζοδρόμιο και περίμεναν κάποιον από τις αρμόδιες υπηρεσίες να περάσει να τα μαζέψει και να καθαρίσει.

Έχει κλείσει ήδη μια εβδομάδα, δε φάνηκε κανείς υπεύθυνος και έτσι οι ίδιοι πολίτες είπαν να μαζέψουν με γάντια και σκούπες τον μεγάλο όγκο σκουπιδιών που συσσωρεύτηκε στα πεζοδρόμια μπροστά από τις πόρτες τους, από τα φρεάτια που οι ίδιοι φρόντισαν να καθαρίσουν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής στο Rodosreport ” Γι αυτή τη δουλειά πληρώνουμε δημοτικά τέλη. Δεν έχει περάσει κανείς να καθαρίσει τα φρεάτια, ούτε καν το δρόμο τόσες μέρες. Αλλιώς θα τα είχε μαζέψει. Περιμένουν το χειμώνα να πλημμυρίσουμε πάλι. Το ότι δεν είναι κεντρικός δρόμος δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι εδώ ανάγκες. Όσο μπορούμε φροντίζουμε μόνοι μας.”

Pin It on Pinterest