Τα φρεάτια καθαριστήκαν και συνεχίζουν να καθαρίζονται καθημερινά από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΡ

Πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία της ΔΕΥΑΡ για τον καθαρισμό και κατασκευή νέων φρεατίων ενόψει της χειμερινής περιόδου. Ο συστηματικός καθαρισμός των φρεατίων της πόλης αλλά και των δημοτικών ενοτήτων από τα συνεργεία και αποφρακτικά της ΔΕΥΑΡ ξεκίνησε από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σε καθημερινή πλέον βάση τα συνεργεία της ΔΕΥΑΡ καθαρίζουν φρεάτια και σχάρες ομβρίων υδάτων σε όλο το νησί για να αποφευχθούν τα προβλήματα του παρελθόντος.

Οι εργασίες για τον καθαρισμό των φρεατίων γίνεται εξ ολοκλήρου από το προσωπικό της ΔΕΥΑΡ με την συνδρομή των απαραίτητων μηχανημάτων που διαθέτει.Με βάση τον σχεδιασμό που έγινε από την διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης προτεραιότητα δόθηκε στην πόλη και στην Ιαλυσό που παρουσιάζονται τα προβλήματα με τους πλημμυρισμένους δρόμους κατά την χειμερινή περίοδο.

 Να σημειωθεί ότι, ο ίδιος ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος από τις αρχές του περασμένου μήνα ζήτησε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ.Δημήτρη Τσίκκη να καθαριστούν τα φρεάτια αρχής γενομένης από τα πιο δύσκολα που εντοπίζονται στην δημοτική ενότητα Ιαλυσού και επί της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καμείρου.

Από πλευράς της ΔΕΥΑΡ γίνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου το νησί να αντέξει κατά την χειμερινή περίοδο, χωρίς να προκληθούν σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών. 

“Η διοίκηση της ΔΕΥΑΡ αφουγκραζόμενη τα παράπονα που διατύπωναν στο παρελθόν οι πολίτες για την εικόνα που παρουσίαζαν τα φρεάτια έδωσε φέτος προτεραιότητα με την είσοδο του φθινοπώρου στον καθαρισμό τους. Δώσαμε βαρύτητα σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες του νησιού αφού πλέον η ΔΕΥΑΡ είναι για όλο τη Ρόδο.Πολιτική βούληση μας είναι να εκτελεστούν όλες οι απαραίτητες εργασίες στον τομέα ευθύνης και αρμοδιότητας της ΔΕΥΑΡ προκειμένου να αντιμετωπιστούν φέτος τα προβλήματα του παρελθόντος” δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Τσίκκης.

Pin It on Pinterest