«Καίνε» τον Κασιδιάρη οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή του

Ερωτήματα προκαλούν οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στον προσωπικό υπολογιστή του βουλευτή και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και που φαίνεται να εμπλουτίζουν τον ήδη μεγάλο φάκελο στη δικογραφία με την οποία ο ίδιος κατηγορείται για τη σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Στις επίμαχες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο «Έθνος της Κυριακής» και που βρίσκονται στη διάθεση των δικαστικών αρχών, ο Κασιδιάρης απεικονίζεται να επεξεργάζεται ένα όπλο τύπου Καλάσνικοφ την ώρα που μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο ενώ επάνω στο κρεβάτι διακρίνεται και η θήκη του όπλου.

Στο φωτογραφικό υλικό υπάρχουν και τρεις φωτογραφίες όπου απεικονίζεται καρέ-καρέ η παρασκευή μιας παράξενης σκόνης, με τις Αστυνομικές πηγές να τις εξετάζουν λεπτομερώς!

Οι φωτογραφίες φαίνεται να έχουν τραβηχτεί σε ιδιωτικό υπαίθριο χώρο και πιθανότατα με κάμερα ερασιτεχνικής ή με τη χρήση κινητού τηλεφώνου ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι εν λόγω εικόνες να έχουν «κατέβει» από ιστοσελίδες, προκειμένου να αποτελέσουν «οδηγό» για επεξεργασία κάποιας ουσίας.

Ωστόσο, επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο υλικό μόνο τυχαία δεν έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία και προφανώς θα ζητηθούν εξηγήσεις από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Πηγή : newsbeast.gr

Pin It on Pinterest