Κάρπαθος: Γύρισε σπίτι και βρήκε τον σκύλο της κρεμασμένο με γάντζο

βοηθήστε να συλληφθεί και να τιμωρηθεί ο γείτονας που απειλούσε τη ζωή του σκύλου αλλά και ειχε πυροβολήσει παλιότερα αλλους δυο. Απόδειξη ότι ο σκύλος δεν αντιστάθηκε γιατι ηταν γνωστό πρόσωπο που του πέρασε το αγκίστρι στο λαιμο

Η Άννα Α. επικοινώνησε με το Dogw0rld για να καταγγείλει την δολοφονία του σκύλου της στο νησί της Καρπάθου.

Συγκεκριμένα, είχε αφήσει τον σκύλο της στο εξοχικό της γιαγιάς της για πέντε ημέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κι όταν επέστρεψε για να παραλάβει τον σκύλο της τον βρήκε κρεμασμένο.

Ο δράστης του έβγαλε την αλυσίδα και τον κρέμασε με έναν γάντζο από το λουρί του. Η Άννα Α. έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα και η σήμανση παρέλαβε την αλυσίδα του και κάποια άλλα αντικείμενα ώστε να προχωρήσει σε εξετάσεις DNA.

Η καταγγέλουσα υποψιάζεται ποιος είναι ο δράστης, καθώς είχε πει σε διάφορα άτομα πως αν βρει μπροστά του κάποιο σκύλο θα τον καθαρίσει. Ο λόγος είναι πως κάποιος σκύλος του είχε φάει τρία κατσίκια. Μάλιστα αναφέρει πως ο συγκεκριμένος άνδρας είναι γνωστός για την δράση του, αφού πέρυσι είχε πυροβολήσει άλλα δύο δεσποζόμενα σκυλιά (Διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσίευμα).

Η καταγγέλουσα αναμένει τo πόρισμα της σήμανσης για να κινηθεί νομικά.

”Ο σκύλος μου δεν πείραζε ούτε μυρμήγκι. Τον έχω 6 χρόνια μαζί μου στο διαμέρισμα που διαμένω και λειτουργεί σαν άνθρωπος. Στέρησε μια ζωή και μια ψυχή που έδινε αγάπη. Τον πόνο που μου έδωσε αυτός ο άνθρωπος θέλω να το πληρώσει.”

dogw0rld.blogspot.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This