Ο Πολιτιστικό Σύλλογος Βραζιλίας της Αθήνας “Lar Brasileirο” θα συμμετέχει στο καρναβάλι Σορωνής

Το 17ο Καρναβάλι Σορωνής ετοιμάζεται πυρετωδώς!
Ήδη πολλοί Καρναβαλιστές, Μέλη και Φίλοι του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», κατασκευάζουν άρματα και στολές για τα πεζοπόρα τμήματα.
Η Καρναβαλική παρέλαση θα γίνει στον κεντρικό δρόμο της Σορωνής την Κυριακή της Αποκριάς 13 Μαρτίου, στις 15:00. Παρουσιαστές θα είναι οι: Ματθαίος Χατζηγεωργίου, ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ και Βίκυ Θεολόγη, θεατρολόγος-σκηνοθέτης.
Πέρα από τους εκατοντάδες καρναβαλιστές, θα συμμετέχουν οι «Los Champicos Rhodes Salsa Club» και τρία μέλη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βραζιλίας της Αθήνας «Lar Brasileirο» που έρχονται από την Αθήνα για το καρναβάλι μας!!!
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες και όλους όσους στηρίζουν το θεσμό του Καρναβαλιού Σορωνής και ιδιαίτερα τους φετινούς μεγάλους χορηγούς: «Ωδείο Αιγαίου», Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Unicorn», Βιβλιοχαρτοπωλείο «Η Πηγή», Κρεοπωλείο «Στρατής», Παραδοσιακός Φούρνος «Το Ψωμί του Παππού» .
Το event θα το βρείτε στον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/ampernalli. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2241360942, 6975300157, 6974707727, και στο mail ampernalli@gmail.
Σας περιμένουμε όλες και όλους στο 17ο Καρναβάλι Σορωνής!!!