Ο φανατικός φίλος της Ρόδου δημοσιογράφος Karjalainen

Ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, απένειμε τιμητική διάκριση στον κύριο Aki Karjalainen από τη Φινλανδία για την εδώ και πολλά χρόνια προτίμησή του στο νησί μας ως τόπο διακοπών του. Ο φανατικός φίλος του νησιού μας διαμένει σταθερά στο ξενοδοχείο Cactus.
Συγκινημένος ο κύριος Karjalainen παρέλαβε την τιμητική διάκριση από το Δήμαρχο Ρόδου κύριο Φώτη Χατζηδιάκο. Οι δυο τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα για θέματα που αφορούσαν την επικαιρότητα και των δύο χωρών.
Ο κύριος Karjalainen είναι διάσημος δημοσιογράφος στη χώρα του και σε κάθε εκπομπή του παρακινεί τους συμπατριώτες του να επισκεφθούν το νησί μας. Δεν παύει να εκθειάζει τη Ρόδο στον κοινωνικό του κύκλο ενώ έχει ασχοληθεί εκτεταμένα με την προώθηση του προγραμματισμού απευθείας πτήσεων από τη Φινλανδία προς τη Ρόδο. Θεωρεί τη Ρόδο ως τη δεύτερη πατρίδα του και τους Ροδίτες φίλους του ως τη δεύτερη οικογένειά του.

DSCN1483 DSCN1481 DSCN1471 DSCN1464 DSCN1456

Pin It on Pinterest